2777
2789

خانومای وکیل این سایت ببخشید یه موردی تو ذهنم سوال بود میخواستم بپرسم برای شما پیش اومده ؟

شما قبل از اینکه وکیل بشید با آزمون وکالت رو قبول بشید

تو دنیای اطرافتون از آشنا فامیل خانواده یا حتی شرایط غریبه اصلا تو اون تایمی که دانشجو بودید .شده بهتون الهام بشه حس کنی ک من در آینده این زندگیم میشه من آزمون رو قبول میشم یا من وکیل میشم . یا ناخودآگاه قبل اینکه پیش کسی حرف وکیل شدن رو در بیارید ناخودآگاه اون آدمای اطرافتون حالا می‌تونه هر کی باشه بهتون در مورد شما انرژی مثبت انتقال بدن مثلا تو هنوز در حال طی کردن تایم دانشجوییت هستی حرفشون این باشه بهت بگن خانم وکیل ما تویی . . یا مثلاً بهت بگن بهت خیلی وکالت میاد .

.یا بگن تو حتما قبول میشی من می‌دونم . از این دست حرفا

میخواستم تز شما رو الان که وکیل شدید رو نمیگم

قبل از وکیل شدن این چیزا رو می‌شنیدین از اطرافیان ؟ و واقعا از آینده چیزی به درون اونا الهام میشد که اونا یه همچین دیدی نسبت بهتون داشتن که این حرفا رو میزدن

فک کنم منظورمو راحت تونستم برسونم منتظر پاسختون هستم

نه هرگز به وکیل شدن فکرهم نمیکردم دوست داشتم ولی فکرشم نمیکردم وکیل بشم ولی یهومسیرزندگیم عوض شد وشد ...

چقد قشنگ و زندگی همینجاس ک هم عجیب میشه اما در عین حال جذاب میشه بیشتر از حس و حال خوبت بگی .؟ 

در ضمن برات خیلی آرزوی موفقیت میکنم همیشه دلت شاد باشه 

عزیزدلم 🌹 

میگم شاید ی موقع بهش فک نمیکردی اما شایدم خدا از اولت برات همونو نوشته بود ک بعد الان همون جایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد قشنگ و زندگی همینجاس ک هم عجیب میشه اما در عین حال جذاب میشه بیشتر از حس و حال خوبت بگی .؟ در ضم ...

حتما نوشته که اینجام خیلی حال خوبی دارم اوایل کارمه و هرروز که بیدارمیشم ومیرم سرکارم بیشترعاشق کارم میشم اینم خودش برام عجیبه حسم عالی عاشق شغلم هستم ولذت میبرم اینم بگم زمانی که خواستم وجرقه زده شد به اومدن به این کار تابه آلان خیلی براش سختی کشیدم واذیت شدم وتلاش کردم همچین یهویی نبود ولی تغییرمسیرم یه شبه بایک جمله بود نمی دونم چه نیرویی بود

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما نوشته که اینجام خیلی حال خوبی دارم اوایل کارمه و هرروز که بیدارمیشم ومیرم سرکارم بیشترعاشق کارم ...

آفرین منم منظورم همون نیروعه هست قشنگ گرفتی حرفمو 

وگرنه تلاش و کوشش ک جز مسیر همون وکالته