2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلاهاتو بده ماشین بخریم

519 بازدید | 40 پست

بچه ها سلام

در راستای تایپک قبلیم که گفتم وشوهرم گفته طلاها رو بفروش خونه بزرگتر بخریم و اندازه طلاهات از خونه به نامت میکنم که شما گفتین قبول نکنم چون خونه به نام جفتمون میشه و دردسر داره البته همسرم یه بچه از ازدواج اولش هم داره...

منم گفتم نه

حالا دوباره میگه طلاهاتو بده ماشین بخرم نصف پولشو خودم میدم نصف طلاهای تو باشه ماشین هم کلا به نام تو باشه، البته چون شوهرم ماشین به نامش داره دیگه نمیتونه به نام خودش ایران خودرو ماشین ثبت نام کنه حالا میگه به نام تو ثبت نام میکنم ولی نصف پولش با تو و باید به اندازه نصف پول که حدود ۵۰۰ میلیون هست طلا بدم.

به نظرتون کار درستیه؟ شوهرم ممکنه سرم کلاه بذاره ؟ قبول کنم یا بگم من ماشین نمیخوام طلاهامو هم نمیدم، البته ماشین میشه ماشین خانواده ، ماشین شخصی من نیست هاااا.

.نظرتون چیه؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که شوهرتو نمیشناسیم، نمیدونم، وای فکر می کنن زندگی که توش اعتماد نباشه زندگی نیست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

عزیزم کلا چشم داره به طلاهات! ولی اگرخودت اعتماد داری بفروش بگوپولش توکارتهای خودت باشه تابخواین ماشین بخریم، ولی بنظرمن برای ماشین طلانفروش👌

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 

هیچوقت به مردا نمیشه اعتماد کرد تا اونجا که میتونی همه چیزتو مخفی نگه دار،اینو منی میگم که از زمان دوستی کلی مالی به شوهرم کمک کردم تا الان که چند ساله از ازدواج گذشته،پر رو و بی خیال میشن و هیچی رو هم مالکیتش رو به طرف نمیدن اما الان همه چیزم مخفی خیلی راحتم