2777
2789
عنوان

با رتبه 17 هزار منطقه3 امیدی ب پزشکی تعهدی سیستان هست

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست
من همکلاسی دارم با ۱۲ هزار کشوری منطقه سه دو هزار شد یکی دیگه از همکلاسیام با ۱۱ هزار کشوری پنج هزار ...

تو رتبه های کمتر اینجوریه. وگرنه قاعده قانون نیست هر کی منطقه 3 پس رتبه کشوریش تقسیم به یه عدد خاصی بشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو رتبه های کمتر اینجوریه. وگرنه قاعده قانون نیست هر کی منطقه 3 پس رتبه کشوریش تقسیم به یه عدد خاصی ...

منم کلی گفتم محاسبه ریاضی نیست دقیق دربیاد حدودی همینه

امسال با توجه به شهریه بالای آزاد و پردیس تعهدی ها احتمالا رتبه بهتری رو لازم داشته باشن هرچند در حالت عادی هم این رتبه به تعهدی نمیخوره 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من همکلاسی دارم با رتبه کشوری ۱۲ هزار منطقه سه رتبش دو هزاره باز همکلاسی دارم با رتبه کشوری ۱۱ هزار ...

منطقه ۲ رتبه بدتری میده با تراز برابر اما تو قبولی جبران میشه ، ظرفیت بیشتری رو در نظر میگیرن برای منطقه ۲

منطقه ۲ رتبه بدتری میده با تراز برابر اما تو قبولی جبران میشه ، ظرفیت بیشتری رو در نظر میگیرن برای م ...

درسته چون تعداد شرکت کننده منطقه دو بیشتره ولی تو مناطق دیگه فک میکنن با رتبه بدتر اونا رشته خوبی قبول شدن😂

درسته چون تعداد شرکت کننده منطقه دو بیشتره ولی تو مناطق دیگه فک میکنن با رتبه بدتر اونا رشته خوبی قب ...

کاملا درسته

تعداد شرکت کننده خیلی بیشتری داره

اما خب آخر سر با ترازای تقریبا مشابه قبول میشن

دانشگاه تیپ دو ما بچه های تعهدی نهایتا پنج هزار شیش،هزارن اونم پارسال با دوبل شدن رتبه ها .

جریان سیستان رو نمیدونم چقد میگیره .اما عزیزم میدونی داری چیکار میکنی؟میدونی کجا باید خدمت کنی؟ تو همینش موندیم ما تازه شهر نسبتا خوبیه و منطقه محروم نداره ولی سیستان تعهد اخه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز