2777
2789
عنوان

با رتبه 17 هزار منطقه3 امیدی ب پزشکی تعهدی سیستان هست

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست
میگم دیگه رتبه رو اکثرا نگا میکنن فک میکنن بی عدالتیه😂

اخه من تو کلاس اصلا ندیدم کسی از شهر دیگه تعهدی استان ما یا استان دیگه قبول شه مسئله اینه بیشتر

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من تو کلاس اصلا ندیدم کسی از شهر دیگه تعهدی استان ما یا استان دیگه قبول شه مسئله اینه بیشتر

امسال میشه اتفاقا اون مسئله نیست مسئله اصلی رتبه خیلی بالای استارتر هست شایدم قبول بشه ها چون احتمال میدم خیلی از رتبه های پایین تر نخوان برن سیستان برای تعهد 

دقیقااز استان های دیگه احتمالش تقریبا صفره، تعهدی کاملا بومیه

نه امسال دفترچه اتفاقا برای شهرای هرمزگان و سیستان و کردستان و خوزستان کلی تعهدی از شهرای دیگه میگیره یعنی تو فکر کن سیستان بعد هفت سال نزدیک ۲۵۰۰ نفر پزشک میگیره کلیه

امسال میشه اتفاقا اون مسئله نیست مسئله اصلی رتبه خیلی بالای استارتر هست شایدم قبول بشه ها چون احتمال ...

اخه تعهدی بومیه .. قطعا بچه های خود سیستان پر میکنن ..

اولویت با خود استان هست نه رتبه .اگر معادل رتبه ی منطقه دو میشه ۳۵ هزار این رتبه منطقه دو که هیچی نمیاره چه برسه تعهدی حتی 

اخه تعهدی بومیه .. قطعا بچه های خود سیستان پر میکنن ..اولویت با خود استان هست نه رتبه .اگر معادل رتب ...

نه معلومه از دفترچه امسال خبر نداری میاد مثلا اراک میخونه برا تعهدی میره سیستان

نه امسال دفترچه اتفاقا برای شهرای هرمزگان و سیستان و کردستان و خوزستان کلی تعهدی از شهرای دیگه میگیر ...

نه از شهرای دیگه نیست مثلا طرف سیستانیه خب ۲ هزار تا سیستانی که نمیتونن برن دانشگاه خود سیستان .پخش شده تو دانشگاه های دیگه . باز هم بومیه کلا

ای بابا😑😑😑😑😑😑برو دفترچه رو دانلود کن نگا کن

الان نگاه کردم . فقط دانشگاه متفاوتی میخونن . محل خدما همون سیستان هست ‌. طرف سیستانیه ولی ارومیه میخونه اولویت رشته های تعهد مال بومیه

الان نگاه کردم . فقط دانشگاه متفاوتی میخونن . محل خدما همون سیستان هست ‌. طرف سیستانیه ولی ارومیه می ...

از شهرای دیگه مثلا اهل تبریز پنج تا برای خودش تعهدی برمی‌داره چهل پنجاه تا برا سیستان و بقیه شهرا

از شهرای دیگه مثلا اهل تبریز پنج تا برای خودش تعهدی برمی‌داره چهل پنجاه تا برا سیستان و بقیه شهرا

طرف که تبریزی نیست.  طرف از بومی میره تبریزمیخونه برمیگرده هرمزگان یا مثلا سیستان 

نه امسال دفترچه اتفاقا برای شهرای هرمزگان و سیستان و کردستان و خوزستان کلی تعهدی از شهرای دیگه میگیر ...

فکر میکنم اونی که شما میگی یکمی متفاوته

اینطوریه که کسی که بومیه سیستانه میتونه بره تو یه شهر دیگه بخونه ولی نهایتا تعهدش رو باید تو شهر خودش بگذرونه

برای بقیه شهر ها هم همینطور

چون ۲۰۰۰ نفر رو نمیتونن تو یکی دو تا دانشگاه جا بدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز