2777
2789
عنوان

چقدر رزق و روزی بعضیا وسیعه

440 بازدید | 15 پست

دختره تا دیپلم گرفت خدا بهترین ادمو براش فرستاد پسره بهترین زندگی رو براش فراهم کرده دستاش پرطلا بردش سفرخارجی گوشی ایفون براش خرید دختره لای پنبه بزرگ شد  رفت توخونه بهتر بهترین شغلم داره   اونوقت من شدم چهل مریضی هم دارم ده ساله توسایتهای ازدواج میلولیدم چقدر ادمای لاابالی به تورم خورد چقدر تنهایی کشیدم چقدر اذیت شدم الانم گوشه اتاق نشستم تنها تا شب بشه حسرت داشتم خانوادمو دعوت کنم خونم یا خودم برم تا از اذیتهاشون درامان باشم حسرت تاپ لختی پوشیدن مورنگ کردن به دلم موند حتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که خانواده پدریش خوب باشن و خوب بزرگ شده باشه تا اخرم همونجوری زندگی میکنه بقیه هم همونوجوری ک ت ...

دقیقا بخت ادم از توی خونه پدر رقم میخوره😞

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما همین الان هم به خودت برس موهات رو رنگ کن.دیگه مثل قدیم نیست که دختر دست به سیبیل و مو نمیزدن.

تاپ هم بخر تو اتاق خودت بپوش اگه روت نمیشه.من جلوی برادر و پدرم می‌پوشم.برو کار کن باشگاه برو.تو اجتماع باش. از این حال دربیا.

تک خونه ی پدر یه بدبخت به تمام معنا بود اصلاح نمیکردم مو رنگ نمیکردم منتظر شوهر بودم واسه افتتاح زیبایی‌های 

یه هو به خودم اومدم اصلاح کردم مو رنگ کردم  هر ما فشیال و تا جایی که توانم بود لباس شیک پوشیدم . خنده رو شدم  به چشم اومدم از همه مهمتر اسمم رو عوض کردم همش حس میکردم اسمم مانع ازدواجمه  و بلافاصله یه ازدواج عاااالی   انشااله شمام خوشبخت بشی خودتو دوست داشته باش به خودت برس  مطمئن باش بهترین ها برات رقم میخوره 

اسمم نظر همسرمه
چطور اسمتو عوض کردی؟ کی برات محاسبه اسم انجام داد؟ میتونی معرفی کنی؟

وکیل گرفتم 

کسی محاسبه نکرده بود اما چون اسمم قدیمی بود حس خوبی بهش نداشتم  پیش خودم میگفتم اگر قرار باشه به کسی معرفی بشم اولین چیز اسممه که به شدت تو ذوق میزد و به مرحله دوم نمی‌رسید و واقعا اینجوری بود  

اسمم نظر همسرمه
وکیل گرفتم کسی محاسبه نکرده بود اما چون اسمم قدیمی بود حس خوبی بهش نداشتم پیش خودم میگفتم اگر قرار ...

شما خودتو باور کردی...ارزش خودتو درک کردی باعث شد دیگران هم اینو درک کنن...افرین بهت دوست قشنگم...

ان شاءالله همیشه همینطور زیبا بمونید و دنیارو هم زیبا ببینید

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*