2777
2789
عنوان

جدایی

1251 بازدید | 122 پست

سلام ...شاید یه سری ها منو بشناسن 

من شهرزادم ۱۲ ساله ازدواج کردم و همسرم ناباروره و تمام این ۱۲ سال جنگیدم تا از هر روشی باردار بشم و کلی هورمون و چیزای دیگه به بدنم وارد کردم

توی این ۱۲ سال فقط بی توجهی دیدم و مدام خودم رو و وجود خودم رو یادآوری کردم...مدام تولدم رو یاد آوری کردم و امسال که نکردم اونم فراموش کرد....

متوجه شدم هیچوقت مهم نبودم...بخاطر شغلش موقع مریضی هام اکثر اوقات ازم دور بود اما حتی با یه تماس حمایتم نکرد...در واقع اون هیچوقت نگران من نشد ...هیچوقت 

دیروز جراحی دندون داشتم و همینکه وارد اتاق شدم اون منو رها کرد و رفت پایین جای ماشین واستاد و حتی با خودش نگفت شاید نیاز باشه کنارم باشه که از پله ها بیام پایین ...دفه قبلم تنهایی رفتم....

دیروز اومدم پایین دیدم داره توی اینستا میچرخه و اصلا یاد منم نیست

همین اتفاق یه جرقه زد که وارد سامانه طلاق توافقی بشم و ثبت نام کنم چون به این فکر کردم من توی این ۱۲ سال هیچوقت اولویت نبودم و فقط کاری رو انجام داده که من خواستم...

دیشبم تا صب راحت خوابید و حتی حالمو نپرسید و مدام از بی توجهی خودش دفاع می‌کرد و براش دلیل می‌آورد

نمیدونم طلاق چجوریه؟ اما میدونم من همین الانشم توجه کسیو ندارم و فقط زحمتش برای منه و کلی آسیب که بخاطر اون به بدنم زدم و حتی یکبار تشکر نکرد ....نه خودش نه خوانوادش

میشه که بشه؟؟؟

سخته ولی ی. وقتا بعنوان گزینه آخره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..خیلی نادیده گرفته شدن سخته..

انشالله هرچی به صلاحتون باشه اتفاق بیافته

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

اگه قصد جدایی داری به راحتی میتونی با شرایطی که شما داری عزیزم

قصد دارم شیوا جان اما تردید هم دارم...نمیدونم چی در انتظارمه اما اینجوری و بدون توجه هم نمیتونم ادامه بدم...اینکه من تمام چیزارو حواسم باشه اما اون حتی نگران حال من نباشه برام سخته...اینکه از زندگی مشترک فقط مسئولیتهاشو دارم و بقیه اوقات تنهام باعث میشه به جدایی فکر کنم 

خودمم شاغلم

میشه که بشه؟؟؟
قصد دارم شیوا جان اما تردید هم دارم...نمیدونم چی در انتظارمه اما اینجوری و بدون توجه هم نمیتونم ادام ...

میفهمم عزیزم‌منم جدا شدم شوهرم معتاد بود داغونم‌کرد اولش فکر میکردم بعد جدایی چی میشه چیکار کنم خیلی میترسیدم‌ولی راحت شدم

سخته ولی ی. وقتا بعنوان گزینه آخره

مشکلات بزرگ مث خیانت ،خساست، اعتیادو...نداره ...ولی اینکه هیچکس منو نمیبینه اینکه باید مدام خودمو یاداوری کنم و توجه و محبت گدایی کنم آزارم میده منی که هیچی کم ندارم....حتی وقتی باهاش بحث میکنم چرت میزنه و نگامم نمیکنه و حتی وقتی قراره بیاد دنبالم چندین بار باید زنگ بزنم تا یادش نره و بیاد

میشه که بشه؟؟؟
مشکلات بزرگ مث خیانت ،خساست، اعتیادو...نداره ...ولی اینکه هیچکس منو نمیبینه اینکه باید مدام خودمو یا ...

یکی نمی‌فهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ینی واقعا دوستت نداره؟ پس چرا هر چی بخوای انجام میده؟ از روی لجبازی تصمیم به جدایی نگیر

من اصلا آدم لجبازی نیستم ...اینکه ۱۲ سال بدون بچه و محبت پاش موندم اینو نشون میده...نمیدونم دوسم داره یا نه ....میگه داره اما من نباید ببینم؟ فقط مث ربات کاری که بگم رو میکنه

میشه که بشه؟؟؟
یکی نمی‌فهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه

پارسال پدرش جراحی داشت ...تا توی اتاق رفت بستریش کرد باهاش سلفی گرفت دلداریش داد و اومد.....اما با من تاحالا سلفی نگرفته و دیروز که جراحی دندون داشتم حتی یکبارم دلداریم نداد...پس بلده اما برای من نه

میشه که بشه؟؟؟
پارسال پدرش جراحی داشت ...تا توی اتاق رفت بستریش کرد باهاش سلفی گرفت دلداریش داد و اومد.....اما با م ...

در عوض دشمن نیاز نداری