2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 122 پست
عزیزم..خیلی نادیده گرفته شدن سخته..انشالله هرچی به صلاحتون باشه اتفاق بیافته

اره واقعا سخته راستش من خیلی دل نازک شدم و دیگه جلوی همه گریه میکنم ...و موقع عصبانیت داد میزنم و حس میکنم داره روانم داغون میشه

میشه که بشه؟؟؟
زندگی بدون عشق محبت بی مفهومه

همه میگن شوهرت خوبه بشین توی زندگیت اما نمیدونن من در واقع شوهری ندارم....حتی رابطه جنسی هر دو ماه یکبار داره چون هورمون مردانه کم داره...هر جایی برم گیر نمیده و هر کاری بخوام انجام میدم و بقیه فکر میکنن این خیلی خوبه

میشه که بشه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلات بزرگ مث خیانت ،خساست، اعتیادو...نداره ...ولی اینکه هیچکس منو نمیبینه اینکه باید مدام خودمو یا ...

میشه کتاب ۵ زبان عشق و بخونی؟ شاید کمکت کنه 

چون حس میکنم زبان عشقتون با شوهرتون متفاوته 

همه میگن شوهرت خوبه بشین توی زندگیت اما نمیدونن من در واقع شوهری ندارم....حتی رابطه جنسی هر دو ماه ی ...

منم شوهرم شیشه میکشید بخدا سالی یه بارم طرفم‌نبمومد اینا بخوره توسرش تمام وسیله خونمو فروخت

منم شوهرم شیشه میکشید بخدا سالی یه بارم طرفم‌نبمومد اینا بخوره توسرش تمام وسیله خونمو فروخت

کاش اینم شیشه میکشید تا دلم محکم بود برای رفتن...اینجوری دارم ذره ذره میمیرم ...متوجه ایی ؟ نمیدونم منظورمو میتونم بگم یا نه

میشه که بشه؟؟؟
بعضی وقتا هم باهام حس رقابت میگیره و اصلا اون حس مهربونی که شوهر به زن داره رو نداره

خودبرتربینی خودشیفته ازخودراضی ازخودمتشکر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

میشه کتاب ۵ زبان عشق و بخونی؟ شاید کمکت کنه چون حس میکنم زبان عشقتون با شوهرتون متفاوته

ببین من میفهمم خانوما و آقایون تفاوت دارن...اما نگران بودن یک مرد رو میشه فهمید در هر صورت....حتی وقتی من بخاطرش رفتم آی یو آی کردم از اتاق که اومدم بیرون حالمو نپرسید داشت با نگهبان اونجا خوش و بش می‌کرد....میدونی چی میگم؟😔😔😔

میشه که بشه؟؟؟
ببین من میفهمم خانوما و آقایون تفاوت دارن...اما نگران بودن یک مرد رو میشه فهمید در هر صورت....حتی وق ...

خب شاید میریزه تو خودش و ظاهر و حفظ میکنه  یا غرورش شکسته به خاطر مشکلش نمیخواد به روی خودش بیاره 

به نظرم حتما پیش یه مشاور خوبم برو 

بلاخره شما حق داری حس مادری رو تجربه کنی حس دوست داشته شدناینا کم چیزی نیستخدا بهترین راه رو جلوی پا ...

بخاطر اون و داروهای هورمونی که مصرف کردم تخمکام بسیار ضعیف شدن و قدرت باروریم از دست رفته ...اما اون حتی یکبار ابراز ناراحتی نکرد حتی یکبار ....و همیشه حق به جانب بود و گفت بخاطر زندگیمون کردی،باورت میشه؟

میشه که بشه؟؟؟