هر وقت وارد جمعشون میشم تا من میخوام حرف بزنم هیج کدومشون گوش نمیدن و اگر بشنون اهمیت نمیدن خیلی بیهم برمیخوره نمیدونم علت این کارشون چیه ولی من دیگ باهاشون قطع ارتباط میکنم حتی شمارههلشونم از تلفنم پاک کردم
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
به دل نگیر حوصله ندارن و از نظرشون هم صحبت خوبی نیستین بخاطر اختلاف سنی
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
سی به بالا که جوونه گفتی هم سن مامانت گفتم حتما ۵۰ اینجوران
پنج تا جاری دارم.یکی با هم تو یه کوچه ایم.ده روز پیش عروسی دخترش همه رو دعوت کرد و کارت به همسایه ها داد.کلی فامیل از شهرستان اومدن.ما رو دعوت نکردن.ما هم فوری دو شب شمال رفتیم.فازش نفهمیدم من که همش به دادشون میرسیدم.مریض میشدن خودم دکتر میبرم و پول قرض میدادم...یکی از یکی بدتر....