2777
2789
عنوان

جاریام

278 بازدید | 26 پست

هر وقت وارد جمعشون میشم تا من میخوام حرف بزنم هیج کدومشون گوش نمیدن و اگر بشنون اهمیت نمیدن خیلی بیهم برمیخوره نمیدونم علت این کارشون چیه ولی من دیگ باهاشون قطع ارتباط میکنم حتی شمارههلشونم از تلفنم پاک کردم

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

چند سالشونه و شما چند سالتونه؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاریام از من بزرگ ترن هم سن مامانمن

خب لابد فکر میکنن بچه ای

رفتارشون زشته واقعا

ولی حرص نخور ولش

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

جاریام از من بزرگ ترن هم سن مامانمن

برای همینه

به دل نگیر حوصله ندارن و از نظرشون هم صحبت خوبی نیستین بخاطر اختلاف سنی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

سی ب بالانمن 22سالمه

سی به بالا که جوونه گفتی هم سن مامانت گفتم حتما ۵۰ اینجوران

چه کار بچه گانهه حالا فاصله گرفتنه تونو قبول دارم ولی شماره پاک کردن یعنی چی بعدم شمام مثه خودشون باش حرف میزنن پاشو برو یه جا دیگه

البته چون سنتم کمه شاید بهت حسادت میکنن

بهترین کار همینهارزش خودت رو حفظ کن وگرنه تا ابد باید حس بد بگیری ازشون

منم ب حرفای اونا گوشنمیدم 

یادمه برادر شوعرم جواب سلاممو نمیداد منم دیک ن سلام دادم بش ن چیزی شوهرمم هی میپرس چرا سلامش نمیدی 

چه کار بچه گانهه حالا فاصله گرفتنه تونو قبول دارم ولی شماره پاک کردن یعنی چی بعدم شمام مثه خودشون با ...

همین کارممیکنم همیش

چه کار بچه گانهه حالا فاصله گرفتنه تونو قبول دارم ولی شماره پاک کردن یعنی چی بعدم شمام مثه خودشون با ...

وقتی برا شنیده شدن نیستن چرا باید حتی اسمشون تو گوشیم باشه

حسودی میکنن اتفاقا برو برچسب به مادر شوهرت لجشون در بیاد

ممادر شوهرم منو از همشون بیشتر دوس داره پدر شوهرم بارها جلو همشون بهم گفتن زتدگیم ب فدات

پنج تا جاری دارم.یکی با هم تو یه کوچه ایم.ده روز پیش عروسی دخترش همه رو دعوت کرد و کارت به همسایه ها داد.کلی فامیل از شهرستان اومدن.ما رو دعوت نکردن.ما هم فوری دو شب شمال رفتیم.فازش نفهمیدم من که همش به دادشون میرسیدم.مریض میشدن خودم دکتر میبرم و پول قرض میدادم...یکی از یکی بدتر....