2777
2789
عنوان

بچه هاا پولم پیدا شد

125 بازدید | 12 پست

بچه ها من تو کشوی لباسم میزاشتم. دیشب دیدم نیس شوهرم گفت حتما بچه ام برداشته جایی انداخته . بعد من بی خیال بودم امروز گفتم هم خونه رو تمیز میکنم هم دنبال پول میگردم. خلاصه کل خونه رو زیر و رو و هم زمان  تمیز کردم یهو دیدم  جدی پولم نیس .  خیلی ناراحت بودم ب شوهرم گفتم اونم عصبی شد قهر کرد . من ب اون شک داشتم یعنی دلم میگفت کار اونه 

بعد من گفتم کشوی لباس هارو کلا در بیارم شاید افتاده زیرشون. همه کشوهارو از تو لولا دراوردم و داخلشو کامل دستمال کشیدم ‌ .کلا همین سه تا کشو هست. بعد دیدم نیس . از اینکه خونه امن نیس نمیشه به طرفم اعتماد کنم ناراحت شدم و گریه کرذم. یهو شوهرم عصبی شد رفت بیرون گفت میره قدم بزنه وقتی برگشت رفت تو اتاق صدام زد بیا رفتم گفت کیفت ایناها افتاده زیر کشو ! همون کشویی ک من از لولا دراوردم و زیرشو دستمال کشیدم😂😂😂

بچه ها من بهش نگفتم کشورو دراورده بودم و دستمال کشیدم . بعدم برگشت بهم گفت حلالت نمیکنم بهم شک داشتی! پررروووئه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا این کارو‌کرد . دفعه قبلم یه انگشترم  نبود. وقتی گریه کردم رفت بیرون برگشت گفت افتاده بود تو ماشین . منم الان برای همین گریه کردم. گفتم میدوتم با گریه تحمل نمیکنه

پول چندی بود مگه

۶ تومن . الان شوهرم کارشو از دست داده پول نداره . ولی من کارتم دستشه‌. فقط پول قسط قرعه شو گفتم من نمیدم چون بدون اجازه من قرعه برداشته و معلومم نیس چیکارش کرده. گفتم  قسطاش ب من مربوط نیس

حالا چفد پول بوده؟ پولانو بریز تو کارت و قایمشون کن

پول نقد لازم دارم عزیزم . یه مقدار پول نقد تانخورده با تعدادی پاکت تو کشومه . خیلی لازمم میشه برای هدیه دادن . مقدارش کم بود ۶ تومن . من از اینکه بهش بی اعتماد شدم ناراحت بودم. الانم تصمیم دارم گاوصندوق بخرم دیگه این چیزا پیش نیاد . قبلا هم یه سکه ام تو خونه غیب شده . یه انگشترمم غیب شد گریه کردم شوهرم اوردش گفت پیداش کرد ولی دروغ میگفت