2777
2789
عنوان

ادم دروغگو دست بزاره رو قران بده ❓

134 بازدید | 12 پست

شوهرم همش دروغ میگه . خسته ام کرده . دوس دخترش بهش اسمس داده نصف شب. میگه نمیدونم کیه ! پولام تو خونه غیب شده میگه من خبر ندارم ! چند سال پیش وقتی بیکار شد یه سکه ام غیب شد گفت من دست نزدم !الانم ک بیکار شده دوباره پولام تو خونه غیب شده . میدونم داره دروغ میگه. میخوام الان بگم دست بزار رو قران ک دروغ نمیگی . کنم این کارو ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن قرآن قسم سنگینه بدبخت بشه توام گرفتار میشی باهاش

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

چند سال پیش یه کارتی دادم دستش ‌ اومد خونه گفت تو مغازه جا گذاشته گم شده ! یهو دیدم کارتم خالی شد .منم گریه . بعد پا شدم برم اون مغازه ای ک رفته بوده گفت تو نیا تنهامیرم . منم گفتم ن باید بیام . رفتم دم مغازه یهو شوهرم گفت بی خیال شو منم شک کردم همونجا با شوهرم بحثم شد یهو از جیب شلوارش پیدا کردم میگفت وای من خبر ندارم حواسم نبوده ! پولارم کشیده بود بیرون دیگه نمیتونست دروغ بگه. فقط همون یه بار تونستم دروغشو در بیارم

به نظرم 

وقتی میدونی دروغ میگه دست رو قران و ...هم کار جایزی نی 

اصلا نگو 

ولش کن 

از این به بعد یه جا قایم کن نتونه پیدا کنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

میدونم این کارم میکنه اصلا اعتقاد نداره 🙁

گفتم که عزیزم کار شوهرته از داد و بیداد کردنش معلومه همون کاری که بهت گفتم زو بکن 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

میدونم این کارم میکنه اصلا اعتقاد نداره 🙁

خب پس الکی پای قرآن وسط نکش 

بالاخره دارید با هم زندگی میکنید خدای نکرده دامن شما رو هم نگیره 

شما اون نمیتونی تغییر بدی 

خودت رو تغییر بده 

شاید الان متوجه نشی چی میگم 

و یه روز متوجه میشی 

شما نمیتونی جلوی رفتارهای اون بگیری تا وقتی خودش نخواد 

اما میتونی تا حدودی سپر ایجاد کنی تا کارهاش رو دفع کنه 

در مورد پول و طلا و ... تو تاپیک قبل بهت راه حل دادم 

دنبال چنین راه حل هایی باش