2777
2789

هیچوقت هیچ احساسی ب ما نداشت ،خیلی اذیتم کرد،ماه ها سال ها نمیزاشت و نزاشت اخرم بیرون برم تا وقتی که ازدواج کردم الانم نامزد هستم با ترس میرم برمیگردم ،یبار داشتم تلویزیون نگاه میکردم چنذسال پیش و‌مجری احساس علیخانی بود ،گرفت تلویزیون رو کانال زد و گفت برو تو اتاقت ،چون انقدر کوته فکره و فکر میکرد بچشو‌از اون ور داره میبینه،۱۶ساله بودم سیبل هامو گرفته بودم و‌از باشگاه اومده بودم خونه،بهم گفت میخای بازم باشگاه بری؟ گفتم اره مگه چیشد،گفت چرا سیبیلت گرفتی و دیگه حق نداری بری باشگاه و دقیقا دیگه نزاشت برم،دانشگاه میرفتم رژلب زده بودم تا ۲هفته اخم ‌تخم بود و ب مادرم گفت بگو اینارو نزنه وگرنه اینو میکشم،تمام سال زندگیم خونه پدرم زندانی بودم،خیلی داغون شدم خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم چه تعصبیمامانت چطور بود؟

مادرمم بیمار عصبی و منو مینداخت بیرون،درس میخوندم میگفت چرا دیونه شدی و منو‌مینداخت بیرون و حتی گازم می‌گرفت و بازوهام همیشه جای ناخناش بود و کبود چون گاز میگرفت و من خیلی زجر کشیدم خدا میدونه خدا میدنهه

عزیزدلم اگه همسرت ادم درستیه سعی کن زودتر مستقل بشید باهم زندگی کنید شاید تونستی بری سرکار

حق داری خیلی سختی کشیدی ولی قول میدم همه چی زود بهتر میشه خدا کنارته مراقب خودت باش اگه تونستی تراپی هم برو که کمی از مشکلت کم بشه و به مرور بهتر بشی

اگرم شرایط تراپیو نداری و احتیاج داشتی با یکی حرف بزنی من همیشه گوش میدم💗

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم.

مادرمم بیمار عصبی و منو مینداخت بیرون،درس میخوندم میگفت چرا دیونه شدی و منو‌مینداخت بیرون و حتی گازم ...

عزیزم ایشالا بری خونه خودت همه چی برات بهتر باشه 

خواهربرادر نداری؟

نامزدت خوبه؟

عزیزدلم اگه همسرت ادم درستیه سعی کن زودتر مستقل بشید باهم زندگی کنید شاید تونستی بری سرکارحق داری خی ...

مرسی عزیزم از پیشنهادت و سعی میکنم از اینستا و خیلی چیزا یادبگیرم روحمو‌اروم کنم،هیچوقت یادم نمیره میخاست منو از ماشین بندازه پایین