2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بعد دعوای بچه

112 بازدید | 17 پست

دعواش کردم خوابیده دلم میخواد بمیرم 

7سالشه ولی خیلی شلوووغه خیلی خواهر کوچیکش رو چهارپایه نشسته بود عقب عقب رفت انداختش گفتم اونجوری راه نرو خب دعواش کردم آخه بچه از پشت با سر خورد زمین بعد دوباره بچه پشت در بود بدو بدو کرد رفت تو اتاق دوباره بچم از پشت محکم خورد زمین سرش به سرامیک خورد درد گرفت چقد گریه کرد🥲🥲 باسنش هم سیاه شد 

دعواش کردم زدمش گفتم چخبرته تو هوایی همش نمیبینی جلوتو گریع کرد و خوابید

خیلی سر به هواست ار دیوار راست بالا میره 

خودش پارسال از رو کمد رفت بالا تخت دوطبقه دارن خودش بین کمد و تخت آویزون کرد افتاد پایین گردنش آسیب دید یمدت ازاین گردنبد طبیا میبست

چیکار کنم ازدستش خسته میشم خیلی اذیت میکنه 

ولی کاش نمیزدم الان خیلی ناراحتم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

با این که انقد شلوووغه ولی تو جمع ساکته یجورایی اضطراب اجتماعی داره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژیش زیاده. تقصیر نداره طفلی. شایدم میخواد جلب توجه کنه. ۷ سال سن خوبیه، بفرستش کلاس ورزش یا اگه محله خوبه بزار بره کوچه. خودتم خیلی تحویلش بگیر. شاید حسادت به خواهرش میکنه

بیش فعاله؟

یبار دکتر گفت یکم بیش فعاله احتیاجی به دارو نیست تو مدرسه هم خوب و ساکته تو مهد ک بود گفتن کلا اینجوری نیست ک سرکلاس نشینه میشینه کاراشم خوب انجام میده و زرنگه ولی بعضی وقت ها لج میکنه

به اندازه کافی میبریش بیرون بازی کنه انرژیش تخلیه شه؟ اگه نه مقصر تمام بلاهایی که سر بچه‌ها میاد تویی نه اون طفل معصوم که زدیش💔

(خودمم پسربچه دارم و مخاطب حرفم شاید بیشتر خودمم)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
انرژیش زیاده. تقصیر نداره طفلی. شایدم میخواد جلب توجه کنه. ۷ سال سن خوبیه، بفرستش کلاس ورزش یا اگه م ...

آره حسادت میکنه گفت تو همش اونو دوس داری

کلاس رزمی نمیفرستم میگم شاید بدتر بشه این روحیش 

شنا میفرستم خسته بشه

یبار دکتر گفت یکم بیش فعاله احتیاجی به دارو نیست تو مدرسه هم خوب و ساکته تو مهد ک بود گفتن کلا اینجو ...

خب اگه دکتر گفته که اوکیه 

ولی کلا اگه خواستی چون 7 سالشه میتونی نقشه مغزی بگیری اگه نگران اختلالی

اگه نرماله شیطنتش که هیچی

آره بخصوص وقتی میخوابن اینقدر معصوم ومظلومن که تصور نمیکنی چند دقیقه پیش داشت آتیش میسوزوند..عذاب وج ...

😔😔

به اندازه کافی میبریش بیرون بازی کنه انرژیش تخلیه شه؟ اگه نه مقصر تمام بلاهایی که سر بچه‌ها میاد توی ...

نمیدونم کافی چقد میشه تابستون هرهفته میبریم پارک 

درهفته 3 بار میره کلاس شنا 

الان ک مدرسه میره و هوا سرد نمیریم پارک ماهی یبار دپبار ببریم خانه بازی شاید

آره حسادت میکنه گفت تو همش اونو دوس داریکلاس رزمی نمیفرستم میگم شاید بدتر بشه این روحیش شنا میفرستم ...

شنا خیلی خوبه. خب ببین یه مدت خیلی بهش توجه کن، یکی دو هفته‌ای حسادتش برطرف میشه. اگه از خواهرش مراقبت کرد یا کمکش کرد خیلی تشکر کن ازش. بیارش تو تیم خودت