2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بعد دعوای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 17 پست
پسر سه ساله منم انجوری بود، دکتر گفت باید بهش محبت و توجه خیلی زیاد بکنیخدایی از وقتی هم که توجه و ...

باید اول رو خودمون کارکنیم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
شنا خیلی خوبه. خب ببین یه مدت خیلی بهش توجه کن، یکی دو هفته‌ای حسادتش برطرف میشه. اگه از خواهرش مراق ...

چشم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم کافی چقد میشه تابستون هرهفته میبریم پارک درهفته 3 بار میره کلاس شنا الان ک مدرسه میره و هوا ...

کافی یعنی اونقدریه که خود ما وقتی بچه بودیم بازی میکردیم یعنی تقریبا تمام روز. نه ماهی یک بار. میدونم سخته و همیشه شرایطش نیست ولی باید یه راهی برای تخلیه انرژیشون بذاریم. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.