وای مرسی عزیزم یکم حالم بهتر شد حرفاتو شنیدم😙😙😙 شما چه دارویی مصرف کردین ؟؟ در کناره دارو چه کار ...
بستگی ب شدتش داره من بیشتر امپول استفاده میکردم ک در کنارش داروهای قوی هم استفاده کردم.بعد اگه وزنت بالا باشه باید بیاری پایین ک من وزنم اندازه بود استرس هم کاملا ممنوع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از این دکترم راضی نیستم میخوام عوضش کنم ولی نمیدونم کدوم بهتره من تهرانم اگر شما هم تهران بودین ...
من تهران نیستم زنجانم .ی دکتر خوب برو ک قشنگ حرفاتو گوش کنه من قبلا ی دکتری میومدم تهران میرفتم خیلی بد بود جرات نمیکردم ی سوال بپرسم ولی این یکی اینطوری نیست
انشاالله مرسی فداتشم از راهنمایی هایی که کردی😙😙😙 خدا نیینیتو برات سالم نگه داره🌷🌷🌷 من این ما ...
فدات عزیزم میدونی خیلی درکت میکنم چون من اون شیش ماه ک تو اقدام بودم هر ماه ک نمیشدم خیلی حالم بد میشد مخصوص ی ماه ک روزه بودم دقیقا ی دقیقه ب اذان پری شدم انقدر زجه زدم گریه کردم ک تا دروز سرم سنگین بود ولی خدابزرگه ارحم راحمین بخواه ازش صدردصد حامله میشی منم دعات میکنم کلی