2777
2789
اره چرا ک نه اصلا تا ی سال کلا عادیه 

وای مرسی عزیزم یکم حالم بهتر شد حرفاتو شنیدم😙😙😙

شما چه دارویی مصرف کردین ؟؟ در کناره دارو چه کارهایی انجام میدادین؟؟

مرسی عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه🌷🌷🌷

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
وای مرسی عزیزم یکم حالم بهتر شد حرفاتو شنیدم😙😙😙 شما چه دارویی مصرف کردین ؟؟ در کناره دارو چه کار ...

بستگی ب شدتش داره من بیشتر امپول استفاده میکردم ک در کنارش داروهای قوی هم استفاده کردم.بعد اگه وزنت بالا باشه باید بیاری پایین ک من وزنم اندازه بود استرس هم کاملا ممنوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب شدتش داره من بیشتر امپول استفاده میکردم ک در کنارش داروهای قوی هم استفاده کردم.بعد اگه وزنت ...

من از این دکترم راضی نیستم میخوام عوضش کنم ولی نمیدونم کدوم بهتره

من تهرانم اگر شما هم تهران بودین میشه بگین دکترتون کجاس مطبش؟؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
من از این دکترم راضی نیستم میخوام عوضش کنم ولی نمیدونم کدوم بهتره من تهرانم اگر شما هم تهران بودین ...

من تهران نیستم زنجانم .ی دکتر خوب برو ک قشنگ حرفاتو گوش کنه من قبلا ی دکتری میومدم تهران میرفتم خیلی بد بود جرات نمیکردم ی سوال بپرسم ولی این یکی اینطوری نیست 

من تهران نیستم زنجانم .ی دکتر خوب برو ک قشنگ حرفاتو گوش کنه من قبلا ی دکتری میومدم تهران میرفتم خیلی ...

اره بخدا اینم اونجوریه فقط مونده پاشه کتکم بزنه چون همه تعریفش میکردن رفتم

میخوام یه دکتری پیدا کنم که حداکثر شش ماهه باردار بشم😢😢😢😢تو رو خدا برام دعا کن 🙏🙏🙏🌷🌷

اره بخدا اینم اونجوریه فقط مونده پاشه کتکم بزنه چون همه تعریفش میکردن رفتم میخوام یه دکتری پیدا کنم ...

ببین دکترهایی ک زیاد تعریف میکنن اصلا خوب نیستن من تجربه کردم .صدرصد مامان میشی مطمعنم

ببین دکترهایی ک زیاد تعریف میکنن اصلا خوب نیستن من تجربه کردم .صدرصد مامان میشی مطمعنم

انشاالله مرسی فداتشم از راهنمایی هایی که کردی😙😙😙

خدا نیینیتو برات سالم نگه داره🌷🌷🌷

من این ماه خیلی امید به بارداری داشتم😔😔😔

برام دعا کن دوستم تو مامانی دعات رو خدا میشنوه😙😙😙😙😢😢😢😢

انشاالله مرسی فداتشم از راهنمایی هایی که کردی😙😙😙 خدا نیینیتو برات سالم نگه داره🌷🌷🌷 من این ما ...

فدات عزیزم میدونی خیلی درکت میکنم چون من اون شیش ماه ک تو اقدام بودم هر ماه ک نمیشدم خیلی حالم بد میشد مخصوص ی ماه ک روزه بودم دقیقا ی دقیقه ب اذان پری شدم انقدر زجه زدم گریه کردم ک تا دروز سرم سنگین بود ولی خدابزرگه ارحم راحمین بخواه ازش صدردصد حامله میشی منم دعات میکنم کلی

فدات عزیزم میدونی خیلی درکت میکنم چون من اون شیش ماه ک تو اقدام بودم هر ماه ک نمیشدم خیلی حالم بد می ...

قربونت برم مرسی عزیزم 🙏🙏🙏🌷🌷🌷🌷انشاالله بارداری سالم و سلامتی داشته باشی❤❤❤❤