وای مرسی عزیزم یکم حالم بهتر شد حرفاتو شنیدم😙😙😙 شما چه دارویی مصرف کردین ؟؟ در کناره دارو چه کار ...
بستگی ب شدتش داره من بیشتر امپول استفاده میکردم ک در کنارش داروهای قوی هم استفاده کردم.بعد اگه وزنت بالا باشه باید بیاری پایین ک من وزنم اندازه بود استرس هم کاملا ممنوع
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من از این دکترم راضی نیستم میخوام عوضش کنم ولی نمیدونم کدوم بهتره من تهرانم اگر شما هم تهران بودین ...
من تهران نیستم زنجانم .ی دکتر خوب برو ک قشنگ حرفاتو گوش کنه من قبلا ی دکتری میومدم تهران میرفتم خیلی بد بود جرات نمیکردم ی سوال بپرسم ولی این یکی اینطوری نیست
انشاالله مرسی فداتشم از راهنمایی هایی که کردی😙😙😙 خدا نیینیتو برات سالم نگه داره🌷🌷🌷 من این ما ...
فدات عزیزم میدونی خیلی درکت میکنم چون من اون شیش ماه ک تو اقدام بودم هر ماه ک نمیشدم خیلی حالم بد میشد مخصوص ی ماه ک روزه بودم دقیقا ی دقیقه ب اذان پری شدم انقدر زجه زدم گریه کردم ک تا دروز سرم سنگین بود ولی خدابزرگه ارحم راحمین بخواه ازش صدردصد حامله میشی منم دعات میکنم کلی