2821
2789
عنوان

خیانت

245 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من تو دوران عقدم ومادرشوهرم فوت کرد و دخترخاله همسرم روز تشیع جنازه همسرم اومد ب همسرم دست داد ومن رومو برگردوندم دیوم میخواد روبوسی کنه و همسرم تو چشمام من نگاه کرد روشو بگردون شوهرم گفت بخدا من نفهمیدم جواب دستشو دادم واین خانوم تا منو می ببینی همش میخواد جلب تو جه کنه یک جورای یامن حساس شدم اعصابم ریخته بهم نمیدونم چکارکنم  واین هم بگم دختردایی شوهرم شوهرش فوت  شده و دوتا بچه داره و چهارسال از شوهرم بزرگتر بنظرتون جدا بشم اصلا نمیتونم از فکرم بیرون نمیره راهنماییم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم ینی چی جدا بشم چرا هر چی میشه به فکر جدایی میوفتین .

یا بزار شوهرت ازاد باشه و دست بده یا هم به شوهرت بگو اگه دست دادی همونجا ابروریزی میکنم بترسونش .

بعدم هر طوری شده سعی کن زنه رو اصلا نبینی ینی حتی اگه تو جمعتونم اومد اصلا نبینش پشتتو کن بهش بشین در این حد .

من شوهرمو ازاد گزاشتم برای دست دادن میدونی چرا؟چون خودش حد خودشو میدونه بدونه طرف به خاطر هولی میاد دست بده سریع دستشو میکنه تو جیبش یا دستشو میزاره تو سینش ولی اگه واجب باشه دست میده 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

شوهرم که میگه بار اول بهم دست میدیم

یعنی اولین بار اینکارو کرده!پس به شوهرت بگو من خوشم نمیاد اگه اینکارو کنی دوباره من روت یه فکر دیگه میکنم .وبه مراتب سرد میشم باهات اگه عادته خانوادگیشون بود میگفتیم اشکال نداره ولی بعضیا هم کلا حساسن بعد اون عادتو ترک کنن چون تازه عروس دشمن میشه 

نه عزیزم ینی چی جدا بشم چرا هر چی میشه به فکر جدایی میوفتین .یا بزار شوهرت ازاد باشه و دست بده یا هم ...

میگم خوب تو دست نمیدادی گفت من داغ بود نفهمیدم  وگرنه دست نمیدادم اون دستشو اورد جلو

یعنی اولین بار اینکارو کرده!پس به شوهرت بگو من خوشم نمیاد اگه اینکارو کنی دوباره من روت یه فکر دیگه ...

خوب خواهرای همسرم مجردن و ب بردار اون دست میدن ولی من خوشم نمیادشوهرم ب کسی دست بده

نه عزیزم ینی چی جدا بشم چرا هر چی میشه به فکر جدایی میوفتین .یا بزار شوهرت ازاد باشه و دست بده یا هم ...

متاسفانه مافامیلیم و هرجمعی بریم اون هم هست خیلی عداب میکشم میگم عروسیم میخواد چکارکنه

بهش بگو

گفتم و اون همش میگه من نفهمیدم ولی بعد از اون همش بهم نگاه میکنن این بیشتر منو حساس کرده   ومن حتی باهاش سلام علیک هم نمیکنم چون ازش بدم اومد تازه یاده افتاده دست بده 

2790
2823
2791
2779
2792