2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 40 پست
ولی بمن نگفت و منو فریب دادمنم دستم ب نامحرم نمیخوره بدم میومد اینطوری

من خودم  از همون اول گفتم دست نده ومیدونستم این مدلی هستن بمن نگفت و جلو چشمای من اینکار میکنه نمیدونم از عمد  یا نه ولی درگوشی اونشب که با زن حرف زد فکرکنم گفت برو 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزم ینی چی جدا بشم چرا هر چی میشه به فکر جدایی میوفتین .یا بزار شوهرت ازاد باشه و دست بده یا هم ...

اخرشب تشییع جنازه شوهرم روتخت مادرشوهرم خوابید بود من تو اتاق بودم شوهر رو تخت گریه میکرد و این خانوم همش کنار شوهرم میرفت و میخواست شوهرم بغل کنه که من اتاق اومدم بیرون  و بعدش شوهرم رفت از خونه بیرون و اون خانوم گفت احتیاط کن 

اخرشب تشییع جنازه شوهرم روتخت مادرشوهرم خوابید بود من تو اتاق بودم شوهر رو تخت گریه میکرد و این خانو ...

وای یا حضرت عباس یا خدا این چه سمیه به خدا یه بار برای همیشه خودتو راحت کن بگیر بزنش تا جونش در بیاد 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

وای یا حضرت عباس یا خدا این چه سمیه به خدا یه بار برای همیشه خودتو راحت کن بگیر بزنش تا جونش در بیاد

بعد میشم انگشت نما فامیل .اره من اینا می ببینم حرص میخورم 

نمیدونم چکار کنم میخواد حتما زندگی منو خراب کنه اخر هم بگن این حساس بود 

بعد میشم انگشت نما فامیل .اره من اینا می ببینم حرص میخورم نمیدونم چکار کنم میخواد حتما زندگی منو خرا ...

خدا خودش کمکت کنه گلم واقعا شرایطت سخته .

به فکر چاره باش 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

چ چاره ای چکار کنم خواهر

قربونت برم من خواهر قشنگم 

واقعا نمیدونم باید چیکار کنی ینی فکرم به جایی قد نمیده دیگه ولی بهتره واقعا واقعا تو یه روز اروم و خوب با شوهرت راجب به موضوعی که نگرانت کرده حرف بزنی 

قربونت برم من خواهر قشنگم واقعا نمیدونم باید چیکار کنی ینی فکرم به جایی قد نمیده دیگه ولی بهتره واقع ...

حرف زدم بعد میگه من بخاطر تو بهش سلام علیک نمیکنم  چون تو خوشت نمیاد