سلام دوستان من تو دوران عقدم ومادرشوهرم فوت کرد و دخترخاله همسرم روز تشیع جنازه همسرم اومد ب همسرم دست داد ومن رومو برگردوندم دیوم میخواد روبوسی کنه و همسرم تو چشمام من نگاه کرد روشو بگردون شوهرم گفت بخدا من نفهمیدم جواب دستشو دادم واین خانوم تا منو می ببینی همش میخواد جلب تو جه کنه یک جورای یامن حساس شدم اعصابم ریخته بهم نمیدونم چکارکنم واین هم بگم دختردایی شوهرم شوهرش فوت شده و دوتا بچه داره و چهارسال از شوهرم بزرگتر بنظرتون جدا بشم اصلا نمیتونم از فکرم بیرون نمیره راهنماییم کنید
ولی بمن نگفت و منو فریب دادمنم دستم ب نامحرم نمیخوره بدم میومد اینطوری
من خودم از همون اول گفتم دست نده ومیدونستم این مدلی هستن بمن نگفت و جلو چشمای من اینکار میکنه نمیدونم از عمد یا نه ولی درگوشی اونشب که با زن حرف زد فکرکنم گفت برو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم ینی چی جدا بشم چرا هر چی میشه به فکر جدایی میوفتین .یا بزار شوهرت ازاد باشه و دست بده یا هم ...
اخرشب تشییع جنازه شوهرم روتخت مادرشوهرم خوابید بود من تو اتاق بودم شوهر رو تخت گریه میکرد و این خانوم همش کنار شوهرم میرفت و میخواست شوهرم بغل کنه که من اتاق اومدم بیرون و بعدش شوهرم رفت از خونه بیرون و اون خانوم گفت احتیاط کن