2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سالت هستمنم وضع روحی افتضاحی دارمو اینکه اوضاع حافظه شما چطورهمن بدجور حواس پرتی گرفتم گریه میکن ...

27 سال حافظه ام بد نیست ولی قبلا خیلی بهتر بود

کلا خوب نیستم تایم هایی که گریه میکنم یا بغض دارم ده برابر تایم های معمولی ام هست... 

من نمیدونم شما حالتون چجوریهولی من به اون شب‌ها فکر هم که میکنم الان برام یکم ترسناکه اون حجم از نار ...

من حس میکنم باید یه امیدی بیام تو زندگیم یا یه تغییر بزرگ که بتونم از این حال دربیام وگرنه همین شرایط پیش بره بدترم میشم مثلا یه شغل درست حسابی یا اتفاق خوب یا یه آدم مناسب که البته آخریه بعیده

خوشبحالت ک تونستی

من نمیگم کامل و صد در صد ازش عبور کردم ولی تا بخش زیادی عبور کردم ازش

شما هم شروع کن شاید شد هرچقدر کم و کند ولی بازم خوبه 

شرایطشو داری از تراپیست کمک بگیر شاید مفید باشه برات

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من نمیگم کامل و صد در صد ازش عبور کردم ولی تا بخش زیادی عبور کردم ازششما هم شروع کن شاید شد هرچقدر ک ...

تراپیستای شهرمون هیچی حالیشون نیست .مرسی عزیز

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

27 سال حافظه ام بد نیست ولی قبلا خیلی بهتر بودکلا خوب نیستم تایم هایی که گریه میکنم یا بغض دارم ده ب ...

دارو میخوری

روانپزشک برو 

شغل داری

شکست عشقی نخوردی 

به نظرم خوب میشی تو خونه کسی اذیتت می‌کنه

شکست های پشت سر هم برای من زیاد بوده

حس تنهایی بدی دارم از طرفی مشکل مالی داره حواس پرتی و مشکل حافظه که اصلا درمان نمیشه

از شرایط خودت بیشتر بگو من از بس رفتم روانپزشک تجربه دارم میتونم کمکت کنم

درخواست دوستی ممنوع

من حس میکنم باید یه امیدی بیام تو زندگیم یا یه تغییر بزرگ که بتونم از این حال دربیام وگرنه همین شرای ...

من یه جایی بودم که کلا همه چی برام پوچ بود هیچ دلیلی انگار برای خودم پیدا نمیکردم

ولی با خودم گفتم اصلا هیچ امیدی نیست هیچ دلیلی وجود نداره ولی حالا که به هرحال من اینجا هستم چرا دنبال حال خوب نباشم چرا زندگی نکنم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من یه جایی بودم که کلا همه چی برام پوچ بود هیچ دلیلی انگار برای خودم پیدا نمیکردمولی با خودم گفتم اص ...

الان خوبی

منم تلاشم میکنم ولی خیلی سخت هست حس میکنم نیاز به کمک دارم معجزه میخوام

درخواست دوستی ممنوع

دارو میخوریروانپزشک برو شغل داریشکست عشقی نخوردی به نظرم خوب میشی تو خونه کسی اذیتت می‌کنهشکست های پ ...

من همه اینا رو دارم اصلا هرچیزی که فکر کنی دارم شکست، ناکامی همه چی... 

حس غریقی رو دارم که بیخودی داره دست و پا میزنه

باور کن فقط یکی از این مشکلات که من دارم و یکی از این چیزا که از سر گذروندم برای از پا انداختن هر آدمی کافیه... 

من یه جایی بودم که کلا همه چی برام پوچ بود هیچ دلیلی انگار برای خودم پیدا نمیکردمولی با خودم گفتم اص ...

نمیدونم خوش به حالت که تونستی خودت با این حرفا حالتو خوب کنی چون برای من تاثیرش نصف روزه نهایتا بعدش حتتتتتما یه اتفاقی میفته تا دوباره برگردم به اون حال افتضاح و بفهمم امید الکی داشتم

تراپیستای شهرمون هیچی حالیشون نیست .مرسی عزیز

انیدوارن بهتر شی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792