2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست
الان خوبیمنم تلاشم میکنم ولی خیلی سخت هست حس میکنم نیاز به کمک دارم معجزه میخوام

اره خداروشکر الان خیلی بهترم

مثلا قبلا تقریبا هرشب کارم گریه بود انگار دلم میخواست بترکه همش بی‌قرار بودم الان کم پیش میاد این حالت رو داشته باشم دیگه هرشب به اون شدت نیست

درس نمیخوندم برام مهم نبود الان اهمیت میدم البته شاید قرار گرفتن تو محیط دانشگاه هم رو این مورد بی‌تاثیر نبود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم خوش به حالت که تونستی خودت با این حرفا حالتو خوب کنی چون برای من تاثیرش نصف روزه نهایتا بعدش ...

فقط حرف نبود عمل هم بود

تو عمل هم سعی می‌کردم خودمو دوست داشته باشم به روش خودم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم خوش به حالت که تونستی خودت با این حرفا حالتو خوب کنی چون برای من تاثیرش نصف روزه نهایتا بعدش ...

من خسته شدم از همش اذیت شدن و اذیت کردن خودم دیگه میخواستم تموم شه این روند دلم میخواست حالم خوب باشه حال خوب رو حق خودم میدونستم انگار

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز