سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من داشتم یه جایی خیلی حالم بد بود ولی الان خیلی خیلی بهترم نسبت به اونموقع
من دیگه از حال بد خسته شده بودم از اون همه اذیت شدن خسته شده بودم تصمیم گرفتم از خودم محافظت کنم در برابر چیزایی که حالمو بد میکنه و شروع کردم به خوب کردن حالم و واقعا خیلی بهتر شدم
به نظرم اگه شرایطشو داری از یه تراپیست کمک بگیر
تنهایی شاید سختت بشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظرم اوضاعم بدتر از این چیزاس تا همین چندوقت پیش تو فاز انکار بودم ولی دیگه نمیکشم تو همه جنبه های ...
من نمیدونم شما حالتون چجوریه
ولی من به اون شبها فکر هم که میکنم الان برام یکم ترسناکه اون حجم از ناراحتی اون حجم از ناامیدی
ولی شد من تا حد زیادی ازش عبور کردم
شاید نتونم بگم کاملا عبور کردم ولی تا حد خیلی زیادی بهتر شدم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه من دارو مصرف نکردم تجربهاش رو ندارم نمیدونم چجوریه