2821
2789
عنوان

افسردگی

192 بازدید | 33 پست

درمانی داره؟ کسی هم هست قبلا داشته و درمان شده باشه؟ حس میکنم روز به روز دارم بدتر میشم.

به نظرم برای زندگی تو این دنیا زیادی حساسم... دنیا جای آدمای حساس و اورتینکر نیست واقعا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من داشتم یه جایی خیلی حالم بد بود ولی الان خیلی خیلی بهترم نسبت به اونموقع

من دیگه از حال بد خسته شده بودم از اون همه اذیت شدن خسته شده بودم تصمیم گرفتم از خودم محافظت کنم در برابر چیزایی که حالمو بد میکنه و شروع کردم به خوب کردن حالم و واقعا خیلی بهتر شدم 

به نظرم اگه شرایطشو داری از یه تراپیست کمک بگیر

تنهایی شاید سختت بشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اون موقع من پسرم فوت شده بوداره الان خوبمبالاخره تو این حالت گاهی گریه کردن طبیعیه

عزیزم خدا رحمت کنه

پس برای شما بر اثر یه حادثه تلخ بوده، ولی من به مرور طی سالها افسرده شدم دیگه ریشه دوونده تو وجودم

من داشتم یه جایی خیلی حالم بد بود ولی الان خیلی خیلی بهترم نسبت به اونموقعمن دیگه از حال بد خسته شده ...

بنظرم اوضاعم بدتر از این چیزاس 

تا همین چندوقت پیش تو فاز انکار بودم 

ولی دیگه نمیکشم تو همه جنبه های زندگیم به بن بست خوردم 

حتی نمیدونم چی حالمو خوب میکنه... 

چند سالت هست

منم وضع روحی افتضاحی دارم

و اینکه اوضاع حافظه شما چطوره

من بدجور حواس پرتی گرفتم گریه میکنم

به زور تحمل میکنم منم حساسم

ولی سعی میکنم خودم خوب کنم

قلبم از تپش نابودم کرده فوبیای شدید

خیلی حالم بد‌ میشه

درخواست دوستی ممنوع

بنظرم اوضاعم بدتر از این چیزاس تا همین چندوقت پیش تو فاز انکار بودم ولی دیگه نمیکشم تو همه جنبه های ...

من نمیدونم شما حالتون چجوریه

ولی من به اون شب‌ها فکر هم که میکنم الان برام یکم ترسناکه اون حجم از ناراحتی اون حجم از ناامیدی

ولی شد من تا حد زیادی ازش عبور کردم 

شاید نتونم بگم کاملا عبور کردم ولی تا حد خیلی زیادی بهتر شدم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بادارو یا چی

نه من دارو مصرف نکردم تجربه‌اش رو ندارم نمیدونم چجوریه