2777
2789
یجور میگی انگار ازینا ریخته همه جانیست خب از هر هزار تا یدونه هس ک نصیب ادم نمیشه

تو اینستا زندگی میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نه افراطی که شما میگی نه تفریطی که اینجا میبینم 

اعتدال شرط عقل 

متاهلم خودم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم جلتنمی دیگه وجود داشته باشه

حالا دره ماشین باز کردن و بند کفش بستن و ایناش پیشکش...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خب ازدواج نکنید... اتفاقا مرد این شکلی خیلی زیاده ولی شماها بخاطر اینکه فقط ازدواج کنید با ادم اشتبا ...

تا یه جایی میشه نکرد . همه خانواده ها تا همیشه ب دخترشون فرصت نمیدن . از ی جایی ب بعد مجبور میشی ازدواج کنی چون نمیخوای رو دوش خانوادت باشی

باشه ما برات جدا میکنیم از اینا بیا ببرانگار ریخته کف خیابون!تاحالا ندیدی و نکشیدی مردت مرد نباشه چق ...

😂خب عزیزم اونا ازدواجشون اشتباه بوده پسر این شکلی زیاده

😂خب عزیزم اونا ازدواجشون اشتباه بوده پسر این شکلی زیاده

اگه دیدی سلام منو برسون حتما

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

برده نیس تو سطح استانداردت خیلی پایینه😂

شما ام معلومه خیلی سنت پایینه ...یکم بزرگ بشی میفهمی مرد چشم پاک از هر مرد دیگه ای که درو برات باز می‌کنه هم جنتلمن تره

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

مردا گاوتر از اونی هستن که بلد باشن با خانما چطور رفتار کنن مردی که میبینی بند کفشت زانو میزنه میبنده و در ماشین باز میکنه و ... داره جلوی زنهای دیگه نمایش میده ببینین چقدر من جنتلمنم دنبال مخ زنیه

💙💙💙💙

فقط یه نفر رو راست بیاد بگه همسرم در ماشینو برام باز میکنه ووقتی پریودم ماساژ میده میخوام ببینم تو کل دنیا همچین مردی وجود داره ؟؟؟؟!!!!!!! احتمالأ مجردی که اینقدر تو ابرهایی 

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز