2777
2789
واااای خواهر جونم براتون بگه شوهره من یمدت همینطور بود هم دره ماشینا برام باز میکرد هم بند کفشامو می ...

بله دیگه مجبور بوده😅

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

مرد خسیس خیانت نمیکنه خیانت خرج کردن میخاد که مرد خسیس عمرا بکنه

بستگی به زن هم داره اینقدر این بنده خدا قناعت کرد از اوایل زندگیش که مرده اینجوری شد اگر زن توقع داشته باشه مرد هم بهش بها میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از داخل ک حساب نیست باید بیاد بیرون در باز کنه بشینی بعد بره بشینه وگرنه مرد زندگی نیست

😂😂😂نه بابا همونم از داخل باز میکنه ما راضییم تازه هیچ زنی به جز من حق نداره جلو بشینه قانونه تاحالا نزاشته جز مامانم که اونم شوهرم عاشق مادرم بود واقعا دوستش داد از وقتی مادرم قوت شد گاهی اوقات شوهرم گریه میکنه الان همش میگه وقتی جلو میشینی مثل مامانت غرغر کن ...مامانم میگفت هشه یابو یواش برو با میگفت قبل نشستن میمردی بگی وصیت نامه بنویسم با میگفت محمد ما داریم خوراکی میخوریم شوهرم میگفت به منم بدید مامانم میگفت از جونم سیر شدم رانندگی میکنی هیچی نمیدم ازدخنده میمردیم وقتی مادرم با شوهرم کل کل میکردن مامانم در عوج جدی بودن واقعا شوخ بود 

😂😂😂نه بابا همونم از داخل باز میکنه ما راضییم تازه هیچ زنی به جز من حق نداره جلو بشینه قانونه تاحا ...

باید نخیرم قبول نیست باید اصلا زانو بزنه در باز کنه

خدا مادر و همسرت حفط کنه

فکر کنم مجردی چون خیلی رویایی فکر می کنی 😂 البته مرد خوب قطعا هست ولی هر آدمی ممکنه یه روز خسته باشه یه روز بی حوصله باشه ووو... ربات نیست که 

او به آرزویش رسید🖤 رهبر عزیز تر از جانم...

🤣🤣🤣🤣 قشنگ معلومه خیلی سنش باشه ۱۶

عزیزم از هر 5 تا تاپیکت یکیش راجب شوهرته که داری بدشو میگی ناله میکنی حتی تو تاپیکت بهش گفتی کاش با این حیوون ازدواج نمیکردم😂😂😂😂😂بهتر نیس جای اینگه خودتو قانع کنی با این چرندیاتت کوتاه بیای؟😂

همه چیز متقابله

اگر قراره با شما مثل یک ملکه رفتار بشه شما هم باید با همسرتون مثل یک پادشاه رفتار کنید

درخواست احترام دارید پس احترام بذارید

توجه میخواید پس خودتونم توجه کنید