2777
2789
فقط یه نفر رو راست بیاد بگه همسرم در ماشینو برام باز میکنه ووقتی پریودم ماساژ میده میخوام ببینم تو ک ...

اقا چشم نخورم ها الان فکر میکنم خیلی جاها شوهرم بند کفشم و میبنده ...دلیلش و میگه خوشم نمیاد خم بشی با بشینی ..در ماشین هم از داخل باز میکنه از بیزون باز نمیکنه 😂😂😂ولی من فقط بدیهاش و میبینم بزرگ ترین بدیش اینه که شکاکه بددله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کل مردی که اختلال شخصیتی نداشته باشه و روانش سالم باشه برا زندگی عالیه و اون زن میتونه باهاش خوشبخت بشه مردیکه اختلال شخصیتی داشته باشه و تو طرحواره هاش گیر بیوفته زن رو بدبخت میکنه مگه اینکه قبل از اینکه دیر بشه بره خودشو نجات بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیلی تو رویایی

تهنوز وارده زندگیه مشترک تشدن تا ببینن جی به چیه...

خیلی عالیه همچین مردی تو زندگی باشه ولی زتدگی که کارتونهای والت دیزنی نیست که اونم تو ایران و تو این شرایط...البته ما که ندیدیم و ترسیدیم ولی  الهی دخترامون به همچین رویاهایی برسن 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

دهه شصت مردسالارن همونایین میشینن رو مبل میگن چایی بیار

اتفاقا میرن آشپزخونه دو تا چای میارن 

رفتار مردای دهه شصت کاملا مردانه است و توقع دارن همسرشون کاملا زنانه رفتار کنه

پسرای الان خیلی لوسن شل و گشاد گشاد حرف میزنن 

💙💙💙💙
فقط یه نفر رو راست بیاد بگه همسرم در ماشینو برام باز میکنه ووقتی پریودم ماساژ میده میخوام ببینم تو ک ...

آره عزیزم وجود داره نگران نباش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره واقعابضیا تو رویا سیر میکنن

عزیزم تو تاپیک زدی مردمو تشنه نگه میدارم😐😂همین که درگیر اینی اونو عاشق کنی ینی خیلی سطحت پایینه

مرد برای بدست اوردن تو باید تلاش کنه برعکسی

اقا چشم نخورم ها الان فکر میکنم خیلی جاها شوهرم بند کفشم و میبنده ...دلیلش و میگه خوشم نمیاد خم بشی ...

از داخل ک حساب نیست باید بیاد بیرون در باز کنه بشینی بعد بره بشینه وگرنه مرد زندگی نیست

واااای خواهر جونم براتون بگه شوهره من یمدت همینطور بود هم دره ماشینا برام باز میکرد هم بند کفشامو میبست...

(البته اون زمان دستم شکسته بود دره ماشینمونم خراب بود از داخل باز نمیشد)

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

شما خودت ی چرخ بزن تو خیابون بببین چندتا مرد میینی در باز میکنه یا خم شده بند کفش ببنده

اهان ببین من دیدم اونم چندبار یادم اومد تو فیلم عروسیا داماد دررو واسه عروس باز میکنه😅🤣راست میگم بعد یه داماد هم دیدم عروس لباسش خیلی پفی بود کفششم بنددار داماد واسش بست بندشو😅😅همتون تو فیلم عروسیا دیدید دیگه بی انصاف نباشید

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

اهان ببین من دیدم اونم چندبار یادم اومد تو فیلم عروسیا داماد دررو واسه عروس باز میکنه😅🤣راست میگم ب ...

اره خوب یادآوری کردی بخدا همون شب عروسی دیدم اره راش میگه استاتر ازین موارد ززززیادن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز