2777
2789
عنوان

تنهایی خونه مادرشوهر نرید

555 بازدید | 24 پست

سلام من طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنم البته شوهرم خودش ساخته اول بگم که پدرشوهرم معتاد بوده و برادرشوهر ازدواج کرده خونه جدا و خسیسن شوهر من از بچگی تا به این سن خرج خانوادشو می‌داده حتی وسیله خونه براشون می‌خریده اینا عادت کردن حتی شوهر من مزدا وانت رو واسه یاغ بردن اونا نگه داشته با اینکه حقوق شوهر من 17 تومنه حقوق پدرشوهرم 8 تومن مادرشوهرم همش از ما توقع داره جارو برقی خراب شده نمی‌بره درستش کنه میاد برای منو میگیره امشب رفتم خونشون قبل شام مادرشوهرم همش میگفت وای پسرم تا الان نیومده خونه منم گفتم رفته بازار هی چندبار پرسیده پسرم دیر میاد خونه بعدش فردا دهم دعوتیم مادر شوهرم میگفت 1500 بدین باهم منم گفتم ما میخایم 700 بدیم میگفت آخه به اون چه ما شرایط مالیمون خوب نیست بعد چایی آورد برام یکی خوردم یه استکان دیگه بود گفت اونم بخور گفتم نمیتونم مادرشوهرم گفت دوس نداری بخوری؟خوشت نمیاد؟؟واقعا نمیدونم چشونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اسی تنم لرزید بعد ۱۰سال مستقل زندگی کردن میخوایم با خانواده شوهر تو یه طبقه بریم . بخدا حالم گرفته شد . میدونم زندگیم میره هوا با گیر دادناشون

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞