2821
2789
عنوان

شرف الشمس

5280 بازدید | 18 پست

طلسم شرف شمس چیست

نقش شرف شمس اسم اعظم الهی می باشد

این نقش ۱۳ حرف دارد ۴ حرف از تورات ۴ حرف از انجیل و ۵ حرف از قرآن کریم می باشد. هر کس این نقش را همراه نگه دارد از خطرات زمین و آسمان و آفات جسمی و روحی محافظت از حیوانات موزی و هوام ( مار و گزندگان و …) و حفظ از حیوانات درنده ( شیر و پلنگ و…) و حفظ از ستمکاران و دشمنان (ملوک و حکام و جن و …) دفع سحر و جلب رزق و روزی و … در مجموع طلسم جامع است.

این حروف اسم اعظم هستند و اولین حرف آن همان خاتم سلیمانی است و هنگام ترسیم این شکل ستاره مانند قلم نباید برداشته شود یا دوبار روی آن کشیده شود و الا اثر ندارد و ۱۱۱ عدد قطب است و مد روی آن نباید قوسی شکل باشد و همه باید یک اندازه رسم شوند. حرف میم باید به همین نحو به صورت تو پر رسم شود و میم نباید با دم رسم شود. شکل نردبان مانند را باید به همین صورت رسم کرد و نمی شود خط افقی وسط آنها را یکی را خیلی پایین و یکی را خیلی بالا رسم نمود.

طلسم شرف شمس نسبت به طبع سیاره خورشید باید بر روی فلز طلا نقش گردد و اگر مقدور نبود روی عقیق زرد یا نقره یا کاغذ زرد می‌توان نقش کرد.

اگرچه بسیاری از افراد «شرف‌الشمس» را به نام انگشتر یا گردنبند می شناسند اما شرف الشمس نه سنگ است و نه حتی طلسمی که بر روی عقیق زرد می نویسند.

شرف یک اصطلاح نجومی است که برای قرار گرفتن ستاره ها در برخی از برج های فلکی و میزان سعادت و نحوست روزها از آن استفاده می شود. در نجوم قرار گرفتن هر ستاره را در برج و درجه ای که شرف آن باشد را دارای نوعی از تأثیرات دانسته و قرار گرفتن آن در درجه ای دیگر که هبوط آن باشد، را دارای تأثیر دیگری می دانند و گفته اند شرف الشمس هنگامى است که در درجه ۱۹ حمل (۱۹فروردین) باشد.

هر سال در روز ۱۹ فروردین خورشید به نقطه خاصی در آسمان میرسد و حالتی معادل شب قدر را ایجاد میکند.

برای دعای شرف الشمس خواص بسیاری ذکر شده که گره گشایی از مشکلات و برآورده شدن حاجت از مهم ترین آنهاست. برای گرفتن حاجت در روز ۱۹ فروردین ۲ رکعت نماز حاجت بخوانید و ۱۰۰ صلوات بفرستید. سپس دعای ذکر شده را بخوانید.

بسم الله الرّحمن الرّحیم

اَللّهُم اِنّی اَسئَلُکَ بِالهاءِ مِنْ اِسمِکَ الْاَعظَم و بالثَلآثِ العِصّیِ و بالالَفِ المُقَّوِم و بِالمِیمِ الطَمیس الاَبتَر و بالسِّلمِ و بالاَربَعَه الَتِی ه‍ِی کالکَفِ بِلا مُعصَم و بِالهاءِ المَشقُوقَه و بالواوِ المُعظَّم صوره اِسمکَ الشَّریفِ الاَعظَم اَن تُصَلِیَ علی سَیِّدِنا مُحمَّدِ وَ آلِهِ بعدد حروف ماجری بِالقلم و اَن تَقضِی حاجَتِی.

19 فروردين از11صبح تا11 شب ،شرف الشمس است
و خورشيد در بالاترین نقطه ی آسمان قرار می گيرد كه حاجتهابرآورده میشود.
سوره شمس را بخوانید وآخرهرآيه بگویید يا شمس الشموس ويا انيس النفوس ادركنی
به نمك ياآب فوت كنید و بخورید .به دوستانتان نیز اطلاع دهید التماس دعا🌹🌹🌹

سلام  
در  ضمن  دعای  شرف  شمس  رو  با  زعفران  روی  کاغذ  زرد   رنگ   بنویسید زیر   اون  حاجت خودتون   بنویسید و لای  قران  بذارید   متونید  برای  دیگران هم  بنویسید 🌸🌸

هر کس انجام داد و خواست بنویسه لطفا برا من و خانواده ام خیلی التماس دعا من حقیر و فراموش نکنین 🙏❤️

🌹پسر گلم همه جا باتوبهشته🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید من تجربه بدی دارم

از بچه های همین سایت شنیدم و چند سال پیش نوشتمش و یا خدا

آنچه بدبختی فلاکت بود سرم اومد و هنوزم دارم تاوان پس میدم

شرف الشمس طلسم هست بدون اگاهی اصلا ننویسنش

ببخشید عزیزم تو تاپیک شما اعلام کردم

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
ببخشید من تجربه بدی دارم از بچه های همین سایت شنیدم و چند سال پیش نوشتمش و یا خدا آنچه بدبختی فلاک ...

منم بلاهایی سرم اومد ک باورم نمیشه هنوز بهش فک می کنم میریزم به هم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
منم بلاهایی سرم اومد ک باورم نمیشه هنوز بهش فک می کنم میریزم به هم

من قبلا یه تاپیک زدم اطلاع رسانی کردم همونجا هم بعضی بچه ها گفتن ما هم دچار دردسر شدیم

میگم امروز روزشه نه؟

بله امروزه

خواندن دعای شرف الشمس چه آدابی دارد؟

برای دعای شرف الشمس خواص بسیاری ذکر شده که گره گشایی از مشکلات و برآورده شدن حاجت از مهم ترین آنهاست. برای گرفتن حاجت در روز 19 فروردین 2 رکعت نماز حاجت بخوانید و 100 صلوات بفرستید. سپس دعا و حرز آن را بر روی کاغذ نوشته، حاجت خود را نیز در آن ذکر نمایید و کاغذ را در قرآن بگذارید.
به یاد داشته باشید که اگر از نگین استفاده میکنید سعی کنید هر سال در ساعت ذکر شده و با آداب کامل بوسیله یک سوزن روی نقش کنده شده را دوباره خراش دهید. اگر روی کاغذ نوشتید آنرا باز نکنید و به کسی نشان ندهید و در آخرین چهارشنبه سال به آب روان بسپارید.

بسم الله الرّحمن الرّحیم
اَللّهُم اِنّی اَسئَلُکَ بِالهاءِ مِنْ اِسمِکَ الْاَعظَم و بالثَلآثِ العِصّیِ و بالالَفِ المُقَّوِم و بِالمِیمِ الطَمیس الاَبتَر و بالسِّلمِ و بالاَربَعَه الَتِی ه‍ِی کالکَفِ بِلا مُعصَم و بِالهاءِ المَشقُوقَه و بالواوِ المُعظَّم صوره اِسمکَ الشَّریفِ الاَعظَم اَن تُصَلِیَ علی سَیِّدِنا مُحمَّدِ وَ آلِهِ بعدد حروف ماجری بِالقلم و اَن تَقضِی حاجَتِی.

برای سلامتی دخترم دعاکنید
ببخشید من تجربه بدی دارم از بچه های همین سایت شنیدم و چند سال پیش نوشتمش و یا خدا آنچه بدبختی فلاک ...

من دادم کسی برام حکاکی کرده یه ادمی که اکثرا قبولش دارن وخیلی هم ادم پاک ومومنیه چندساله این کارومیکنم خداروشکرخیلی خوب بوده برام همه چی بستگی داره خانمی اصلا پیشنهادنمیکنم خودمون بنویسیم چون هرچیزی یه قانونی داره که باید رعایت بشه کارهرکسی روهرکس نمیتونه انجام بده حرفتونوقبول دارم خانمی ولی هراتفاقی روهم نمیشه بگی چون اینونوشتی دیگه زندگیت گلستونه اتفاقی بخوادبیفته میافته این فقط بلارودورمیکنه روزی روزیادمیکنه و....

🌹پسر گلم همه جا باتوبهشته🌹

عزیزان دقت کنید 

باید حتما به وسیله فرد واردی نوشته بشه 

چون طراحیش اداب خاصی داره

و باید حتما روی نگین شرف الشمس باشه

وگرنه ممکنه نتیجه معکوسی داشته باشه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
من دادم کسی برام حکاکی کرده یه ادمی که اکثرا قبولش دارن وخیلی هم ادم پاک ومومنیه چندساله این کارومیک ...

درسته باید کسی بنویسه که وارد باشه

اصلا پیشنهاد نمیکنم کسی خودش اقدام کنه

میگن حضرت علی مینوشته قبل فتوحاتش

واقعا ماها نه علم نه ایانش رو داریم و این طلسم گاهی برعکس میشه