خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 71 عنوان شفرونی 2205 بازدید | 15 پست ب نظرتون قسمت اولش قشنگ بود؟ 1404/07/08 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 71 آره من خوشم اومد چون نعیمه بود نعیمه خوب بود ولی برنامه لوسی کلا
yasamin_h99 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11408 نعیمه خوب بود ولی برنامه لوسی کلا چی بگم والا قسمت های بعدش معلوم میشه من به خاطر نعیمه دیدم
دریا۵ عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 836 کاملشو ندیدم نعیمه رو دوست دارم ولی خیلی داره لوس بازی و ادا در میاره یه جوری برا شوهر له له میزنه نیما و بهرنگ همش بهم دیگه یجوری نگاه میکردن میخندیدن
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 71 کاملشو ندیدم نعیمه رو دوست دارم ولی خیلی داره لوس بازی و ادا در میاره یه جوری برا شوهر له له میزنه ن ... ن ب نظر من شوخی میکنه وگرنه بخواد ازدواج کنه مورد زیاد داره
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 من دیگه نمیبینمخیلی برام جالب نبودبه نظرم دکور جذابی داشت اما موضوع برنامه شون و اینا خیلی جالب نیست البته از جوکر خیلی قشنگتره برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 71 من دیگه نمیبینمخیلی برام جالب نبودبه نظرم دکور جذابی داشت اما موضوع برنامه شون و اینا خیلی جالب نیست ... جوکر عالی بود منم توقع برنامه مثل جوکر داشتم
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 جوکر عالی بود منم توقع برنامه مثل جوکر داشتم نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری مجری بودبه نظرم اون دوره خیلی قشنگتر بود برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 71 نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری ... من متاسفانه اون رو درست ندیدم
دریای_سرخn عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 1068 نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری ... خب سیامک انصاری هم احسان بهش میگفت چی بگه چیکار باید انجام بده کارگردان و تهیه کنندش هم بودولی چون چیز جدیدی بود همه براشون تازگی داشت
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 خب سیامک انصاری هم احسان بهش میگفت چی بگه چیکار باید انجام بده کارگردان و تهیه کنندش هم بودولی چون چ ... دوره اول واقعی تر بود فصل دوم انگار فیلنامه نویسی داشت اصلا مسخره بود خیلی از طرفداراش رو از دست داد برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱
مهسا۱۳۷۸ملورین عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 244 ن ب نظر من شوخی میکنه وگرنه بخواد ازدواج کنه مورد زیاد داره سلام عزیزم میشه بگی که عمل کردی با نیکوییان یان چطور بود کلا یه کم راهنمایی میکنی