خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 57 عنوان شفرونی 1941 بازدید | 13 پست ب نظرتون قسمت اولش قشنگ بود؟ 1404/07/08 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 57 آره من خوشم اومد چون نعیمه بود نعیمه خوب بود ولی برنامه لوسی کلا
yasamin_h99 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11476 نعیمه خوب بود ولی برنامه لوسی کلا چی بگم والا قسمت های بعدش معلوم میشه من به خاطر نعیمه دیدم
دریا۵ عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 788 کاملشو ندیدم نعیمه رو دوست دارم ولی خیلی داره لوس بازی و ادا در میاره یه جوری برا شوهر له له میزنه نیما و بهرنگ همش بهم دیگه یجوری نگاه میکردن میخندیدن
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 57 کاملشو ندیدم نعیمه رو دوست دارم ولی خیلی داره لوس بازی و ادا در میاره یه جوری برا شوهر له له میزنه ن ... ن ب نظر من شوخی میکنه وگرنه بخواد ازدواج کنه مورد زیاد داره
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6779 من دیگه نمیبینمخیلی برام جالب نبودبه نظرم دکور جذابی داشت اما موضوع برنامه شون و اینا خیلی جالب نیست البته از جوکر خیلی قشنگتره کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 57 من دیگه نمیبینمخیلی برام جالب نبودبه نظرم دکور جذابی داشت اما موضوع برنامه شون و اینا خیلی جالب نیست ... جوکر عالی بود منم توقع برنامه مثل جوکر داشتم
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6779 جوکر عالی بود منم توقع برنامه مثل جوکر داشتم نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری مجری بودبه نظرم اون دوره خیلی قشنگتر بود کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
خیکوله مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 57 نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری ... من متاسفانه اون رو درست ندیدم
دریای_سرخn عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 529 نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری ... خب سیامک انصاری هم احسان بهش میگفت چی بگه چیکار باید انجام بده کارگردان و تهیه کنندش هم بودولی چون چیز جدیدی بود همه براشون تازگی داشت
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6779 خب سیامک انصاری هم احسان بهش میگفت چی بگه چیکار باید انجام بده کارگردان و تهیه کنندش هم بودولی چون چ ... دوره اول واقعی تر بود فصل دوم انگار فیلنامه نویسی داشت اصلا مسخره بود خیلی از طرفداراش رو از دست داد کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥