2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاملشو ندیدم نعیمه رو دوست دارم ولی خیلی داره لوس بازی و ادا در میاره یه جوری برا شوهر له له میزنه ن ...

ن ب نظر من شوخی میکنه 

وگرنه بخواد ازدواج کنه مورد زیاد داره

من دیگه نمیبینم

خیلی برام جالب نبود

به نظرم دکور جذابی داشت اما موضوع برنامه شون و اینا خیلی جالب نیست البته از جوکر خیلی قشنگتره

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

جوکر عالی بود منم توقع برنامه مثل جوکر داشتم

نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود 

برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری مجری بود

به نظرم اون دوره خیلی قشنگتر بود 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

نه به نظرم فصل جدیدش جالب نبود خیلی برنامه ریزی شده و عیرواقعی بود برعکس اون دوره ای که سیامک انصاری ...

خب سیامک انصاری هم احسان بهش میگفت چی بگه چیکار باید انجام بده کارگردان و تهیه کنندش هم بود

ولی چون چیز جدیدی بود همه براشون تازگی داشت

خب سیامک انصاری هم احسان بهش میگفت چی بگه چیکار باید انجام بده کارگردان و تهیه کنندش هم بودولی چون چ ...

دوره اول واقعی تر بود 

فصل دوم انگار فیلنامه نویسی داشت اصلا مسخره بود خیلی از طرفداراش رو از دست داد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز