2777
2789
عنوان

جوش چرکی بدن

75 بازدید | 14 پست

سلام من دخترم و شونزده سالمه ببخشید که خیلی واضح صحبت میکنم چون خیلی استرس دارم 

الان که رفتم سرویس یه قسمت گوشت اضافه که داخلش چرک هم هست روی لابی ی کنار واژنم بود که خیلی هم متورم و قرمز و متوسط بود اندازه اش 

و چند تا جوش های ریز و متورم هم کنارش و عفونت قارچی طور هم دیده می‌شد 

خطرناکه ؟ باید به مادرم بگم و به دکتر زنان مراجعه کنم؟ تا حالا اینجوری شدین؟

چیزی نیس تازه شیو کردی؟

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه متاسفانه دیر به دیر شیو میکنم ، امکان داره به خاطر همین آلودگی باشه؟

با چی شیو میکنی؟

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

از نوره زرنیخ دار استفاده میکنم

اگه جدیدا شیو نکردی برو دکتر 

استخر اینا رفتی جدیدا؟؟

اگه جدیدا شیو نکردی برو دکتر استخر اینا رفتی جدیدا؟؟

استخر نرفتم ولی رفتم  ساریتو آب دریا رفتممم تقریبا یک ماه پیش،  واقعا خجالت میکشم به مامانم بگم و بعد به دکتر

استخر نرفتم ولی رفتم ساریتو آب دریا رفتممم تقریبا یک ماه پیش، واقعا خجالت میکشم به مامانم بگم و بع ...

فک نمیکنم چیز خطرناکی باشه از دریا چیزی منتقل نمیشه نترس 

فک نمیکنم چیز خطرناکی باشه از دریا چیزی منتقل نمیشه نترس

آخه حالت یه گوشت اضافی آویزونه که چرکیه و دونه های ریز چرکی ، میترسم عفونت یا کیست و این چیزا گرفته باشم آخه عفونت قارچی هم دیدم اگه درست تشخیص داده باشم 

آخه حالت یه گوشت اضافی آویزونه که چرکیه و دونه های ریز چرکی ، میترسم عفونت یا کیست و این چیزا گرفته ...

احتمالا چون دیر به دیر شیو میکنی باکتری و ... ترشح شده از اونه 

اگه چرکی باشه خطری نداره 

اما اگه چرکی نیس و حالت گوشتیه حتما برو دکتر 

یا عکساشونو بزنی گوگل میاره ببین شبیه کدوم جوشه 

احتمالا چون دیر به دیر شیو میکنی باکتری و ... ترشح شده از اونه اگه چرکی باشه خطری نداره اما اگه چرکی ...

بیشتر شبیه جوش چرکیه ولی خب اینکه از پوست جدا شده و شبیه گوشت اضافه آویزونه برام تعجب اوره

بیشتر شبیه جوش چرکیه ولی خب اینکه از پوست جدا شده و شبیه گوشت اضافه آویزونه برام تعجب اوره

اگه خیلی می‌ترسی برو دکتر خیالت راحت شه

درسام و مطالعه کنم تموم شه برم حموم شیو کنم بعد به مامانم بگم شاید بگه بریم دکتر

زود تر برو که نگرانیت کم شه