2777
2789
عنوان

کسی با قد 150 و 80 کیلو باردار شده

3226 بازدید | 33 پست

سلام.من قدم.کوتاهه و 80 کیلو وزنمه و میخوام اقدام.کنم واسه بارداری اما همش میترسم که چون پاهام چاقِ انقد چاقتر بشم که نتونم راه برم.ازطرفی هم 27 سالمه و داره سنم بالا میره .ازمایش هم دادم همه چیزم واسه بارداری خوب و نرمال بود.از ی طرف میگم لاغر شم بعد اقدام.کنم از ی طرفم میگم حالا اقدام.کنم شاید حالا حالاها نشدم و... تا اونموقع وزن.هم.کم میکنم

خواهر برو خداروشكر كن

من اول فك كردم ميگي قد ٨٠ وزن ١٥٠😂😂😐

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترا میگن هر وزنی هستی ده درصد وزن بدنو کم کنی عالیه

من با قد ۱۷۰ بخاطر تیرویید شدم۹۶ کیلو

و حامله شدم

تا زایمان رسیدم به ۱۰۴

البته من کلا همینم یه روز لاغر یه روز چاق همشم بخاطر تیرویید

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

من با وزن هشتادوهفت و قد یکوشصت با اقدام اول باردار شدم ولی ازونجایی که دکترم بهم گفته بود تنبلی شدید تخمدان داری و حالاحالاها باردار نمیشی تا هفته یازده نمیدونستم باردارم.حتی هر ماه پریودم میشدم

عزیزم حتما حتما لاغر کن شما سی کیلو اضافه وزن دارید...باردار بشید هم اذیت میشید....دو ماه ده کیلو کم کن و بعد اقدام کن ولی تحت نظر دکتر بازم کم کن...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

لاغر کنی سریع تر باردار میشی

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
من با ۱۵۶ قد و ۱۰۰ کیلو وزن باردار شدم. توی ماه ۹ فقط ۵ کیلو اضافه شده بودم.نگران نباش.

عزیزم این تجویز خوبی نیست چون شما خدا رو شکر به مشکلی بر نخوردی پس بقیه هم با اضافه وزن سی چهل کیلویی مشکلی نخواهند داشت....خواهش میکنم اینو به کسی تجویز نکنید.اضافه وزن این همه بالا خیلی خطرناکه برای بارداری

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

در ضمن اگه به سزارین فکر میکنی بگم که چاق بودن دور شکم باعث جوش نخوردن و یا عفونت کردن برش بخیه میشه

تازه اگه فشار و قند بارداری نگیری

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!