2777
2789
عنوان

کسی با قد 150 و 80 کیلو باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 33 پست

والا تنبلی تخمدان و... ندارم ولی شوهرم ازمایشی نداده ببینم مشکلی داره یا نه .فقط از وحشتناک چاق شدن میترسم.همیشه در حال رژیم و ورزش و رها کردن اون بودم .واسه همین ی مدت کم میکردم و بعدم چون ورزشو ول میکردم بیشتر چاق میشدم

خودت اذیت میشی ! را رفتنت خوردن خوابیدنت همه ش با سختی میشه

شاید طبیعی هم نتونی بیاری

تازه تو وزن بالا امکان دیابت بارداری چند برابر میشه

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این تجویز خوبی نیست چون شما خدا رو شکر به مشکلی بر نخوردی پس بقیه هم با اضافه وزن سی چهل کیلوی ...

تجویز نکردم.فقط گفتم اگه باردار شد نگران نباشه! 

الان با دارو و آمپول همه چیز کنترل میشه

هر کس که چاقه دلیلی نداره از مادر شدن محروم باشه

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

اینم در نظر بگیر همه اراده ی اینو ندارن که تو حاملگی نهایت ۸ کیلو اضافه کننا

ایرانی ها معمولا میرن بالای ۲۰ کیلو حتی ۳۰ کیلو اضاف وزن تو بارداری

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

خوشحالم که قبل بارداریم همچین تاپیکی نزدم که این نظرات رو بخونم😂 زیر نظر پزشک متخصص دو تا بارداری بی نهایت راحت رو گذروندم و دارم میگذرونم...

نه دیابت بارداری گرفتم.نه وزنم ۳۰ ۴۰ کیلو بالا رفت.نه بخیه هام دیر جوش خورد. البته این رو درست میگن که بدن با بدن فرق داره...

اما استارتر از من میشنوی اگر اراده لاغر شدن نداری دلیل نداره از حامله شدنت بزنی... چون من هم اگه میخواستم اول لاغر شم بعد حامله شم احتمالا تا ۲۰ ساا دیگه هم بچه دار نمیشدم

ولی از من بتو نصیحت اگه نمیخوای از دکترا و ماماها چه تو دوران بارداری چه وقت زایمان بی احترامی نبینی حتما چند کیلو لاغر کن

با من خیلی بد برخورد کردن

هر چی میگفتم دکترم با یه اخم میگفت چاقی دیگه

تو زایشگاه هم زنه اومده بود بالاسرم تا شکممو دید گفت ویش چه شکمیه برای خودت ساختی انگار ده تا زاییدی گامبو😩

تجویز نکردم.فقط گفتم اگه باردار شد نگران نباشه!  الان با دارو و آمپول همه چیز کنترل میشه هر ک ...

عزیزم من خودم سه ساله مشکل ناباروری دارم و پارسال به دلیل بی کیفیت بودن تخمک به دلیل اضافه وزن جنینمو از دست دادم....این آمپول و دارو و بهترین دکتر هم نتونست برام کاری کنه.....کاش همون پارسال دکتر بی انصاف قبلیم روشنم میکرد که مشکلم اضافه وزنه نه بعد از سه سال دوا درمون ای وی اف .... میکرو.... و  ای یو ای    منفی و آزمایش های زیاد و پر هزینه بفهمم مشکلم تداخل انسولین به دلیل اضافه وزنه که باعث بی کیفیت شدن تخمک میشه....تا قبل از اون تمام آزمایشات و سونوهای نرمال قبل از بارداریم سالم بود و خودمو با تمام باردار هایی که با اضافه وزن باردار شدن مقایسه میکردم..‌الان هم خواستم تجربمو در اختیار دوست عزیزمون بذارم‌.چون خودم خیلی زجر کشیدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ولی از من بتو نصیحت اگه نمیخوای از دکترا و ماماها چه تو دوران بارداری چه وقت زایمان بی احترامی نبینی ...

چه پرسنل بی شخصیت و بی ادبی...

عزیزم من خودم سه ساله مشکل ناباروری دارم و مارسال به دلیل بی کیفیت بودن تخمک به دلیل اضافه وزن جنینم ...

اوضاع هیچ کس از نظر اضافه وزن از من بدتر نیست... ولی خدا رو شکر هیچ مشکلی از وزن بالام برام پیش نیومد تو بارداری هام...

دوستمون هم تاپیک زده بود کسی با فلان قد و وزن باردار شده؟ من هم گفتم خیالش راحت که با وزن و قد بدتر از اون هم بارداری داشتیم که نمونه اش منم! نگران نباشه!

اوضاع هیچ کس از نظر اضافه وزن از من بدتر نیست... ولی خدا رو شکر هیچ مشکلی از وزن بالام برام پیش نیوم ...

شما مگه چه شرایطی داشتی واسه بارداری؟

فکرم همش درگیرِ واسه همین اومدم برای اولین بار تاپیک زدم .همش میگم وای نکنه لاغریم طول بکشه یا مثلا نکنه لاغر نشم و وسطاش رژیمو ول کنم و بازم چاقتر شم و بعدم بکم کاش همون موقع اقدام مبکردم. و ازی طرفم مثلا میگم نکنه بعدا بخوام تازه لاغر شم و اقدام کنم بعد ببینم مثلا ی سالم بعد اقدامم باردار نمیشم و.... همش ذهنم درگیرِبخدا .اومدم اینجا با شما خانمای گل مشورت.کنم