2777
2789
عنوان

تو‌خونه ی شما مسئولیت زندگی با کیه

247 بازدید | 12 پست

شوهر عوضیه من دو ساله خونه رو‌ترک کرده رفته

رفته پی عیاشی

طلاق نمیده مهریه نمیده

قبل اونم که کلا رو‌کشتی بود چند ماه یه بار میومد

از اول مسئولیت کل زندگی با منه

ولی الان دیگه کم آوردم

دخترم یازده سالشه

مدرسه ببر و‌بیار

به درساش برس

سه تا کلاس میره 

خرید خونه کار و‌نطافت و خلاصه همه ی کارا با منه

شوهرم فقط با منت یه پولی میده

یعنی بگم بچه رو ببر و بیار جون میکنه

خدا شاهده کم آوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووو فکر کردم حالا چند تا بچه داری . وقتی شوهرت نیست که دیگه خودتون دوتایین فقط خونه را کثیف میکنید دیگه . خب کثیف نکنید . باز خوبه پول میده ، یه کاربر ها که شوهرش پول هم نمی‌داد بدهی پشت بدهی می‌خواستند برن کلیه بفروشند اون یکی هم همش خواهر زنه پول می‌داد بهشون شوهرش بیکار بود و معتاد . خاله ی من سه تا بچه داره بچه هاشم خیلی شیطون بلا هستن کلاس و اینا هم زیاد میرن شوهرش هم دو سه تا شرکت شعبه های مختلف شهرستان داره دو روز پیش زن و بچه اش دو هفته سفر کاری . ولی بچه هاش را آدم میخواد قورت بده از بس خوب تربیت شدن و باهوش و خوشگل و بخوری. ولی زنه هم خیلی خرج می‌کنه هااا برای خودش همش چیزای مد میخره موتور سواری می‌کنه کلاس رقص شنا و ....  لباس تکراری هم نمی پوشه . شاد زندگی می‌کنه به خودش میرسه به بچه هاش میرسه . البته اینم بگم خونه اش یه خیابون با مادرش فاصله داره و خیلی مامانیه. بهرحال لابلاش مامانه کمک حالشه . البته خاله  هم کمک حال مامانش هست. حالا شما هم خدارو شکر شوهرت معتاد نیست پول میده بهت نمی‌خواد بری سرکار . دست به زن نداره زن باز نیست . این که اسم شوهر روته خیلی ارزش داره خودش بخدا . تفریح برای خودت بذار عزیزم زنگ تفریحت باشه

اوووو فکر کردم حالا چند تا بچه داری . وقتی شوهرت نیست که دیگه خودتون دوتایین فقط خونه را کثیف میکنید ...

خوندی چی نوشته عزیزم ؟ همسرش هم خونه رو ترک کرده هم زن باز هم الکلی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹