2777
2789

تورو خدا لطفاً سواب داره دو ماهه سزارین شدم شیر خودم اوایل به دنیا اومد ده روز از سینم می‌خورد شیرم بعدش ترسیدم کم شد شیر خشکو کنار شیر خودم دادم بیشتر شیر خشک میخوره تا سینم چیکار کنم شیرم زیاد شده 5دیقه سینمو مک میزنم بعد گریه می‌کنه میدوشم با دستم یه قطره شیر میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هر چقدر مک بزنه شیر تولید میشه گلم 

آب گوشت و سوپ و مایعات بخور امگا سه 

شیشه شیر رو قط کن حتما دقیقا بعد دوماه شیر زیاد تر میشه با توجه ب خوراک مادر و مک زدن نوزاد 

اگر خیلی جیغ زد با قطره چکون یکم شیر خشک بده و باد گلوشو بگیر و ارومش کن و راحت بزار زیر سینت

احتمالا به شیشه داره عادت میکنه

سری شیشه شکل سینه مادر بگیر امتحان کن اگه خورد شیشه شیر بااون بده که شیرخودتم بخوره

بچه منم دوماهگی اینجوری بود منم مثل شما تو شیشه میریختم میدادم همسایمون اومد گفت اصرار کن شیرتو که نمیخوره تو نترس سینه تو بده اینجوری کردم کم کم شیرمو خورد

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

قطره شیر افزا بخور. آبگوشت با سبزی گشنیز و جعفری زیاد. آب هویج و مایعات زیاد چای کم رنگ استراحت کافی دوش آب گرم اینا همش باعث افزایش شیر میشه ولی در کل بچه ای که سینه رو نگیره هر کاری کنی نمیگیره. بچه من سه ماه شیر دوشیدم توی شیشه بهش دادم آخرش شیر خشک دادم خیال راحت 

من چقدر به اون دخترک غمگین نشسته توی چشمام ، شادی بدهکارم