2777
2789
عنوان

چجوری حساب بانکی باز کنم کمک

155 بازدید | 20 پست

من کل عمرمو فقط نشستم درس خوندم و خیلی کم پیش اومده بیرون از خونه برم یا تو جامعه باشم الان که 18 سالمه هیچی نمیدونم مثل خیارم کلا.🙁

میخوام یه حساب توی بانک برای خودم باز کنم و کارت بگیرم و رمز پویا داشته باشم ، اما نمیدونم چطوری ، چیکار باید بکنم ، اصلا چی بگم یا کدوم بانک برم؟؟ ( من بابام حساب بانکی سپه داشت نمیدونم بانک سپه برم؟) 

میشه یکی بهم توضیح بده ، نمیخوام سوتی بدم

( کارت ملی هم ندارم )

رسید کارت ملی داری؟

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو هر بانکی که دوس داری بگو اومدم حساب باز کنم 

پیچدگی نداره

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بانک سپه خوب نیست ، اگه دوست نداری بری بیرون از این بانک مجازیا بگیر ولی اگه دوست داری بری تو جامعه برو تو بانک به متصدی بگو بهت میگه که فرم پر کنی ، فقط کارت ملی و نمی‌دونم نداری چی میشه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بلوبانک میتونی غیر حضوری نصب کنی

اگر خواستی نصب کنی ممنون میشم کد دعوت منو بزنی🫠M36CWY

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

برای باز کردن حساب باید کارت ملی داشته باشی اگرم نداری واسه ثبت نام یک شماره ای بهت میدن اونو باید به بانک بدی ... کار خاصی لازم نیست بکنی میری بانک و میگی می‌خوام حساب باز کنم .. یک فرمی میدن در می‌کنی ...

بلوبانک هم خوبه لازم نیست بانک بری فقط کافیه تو اینترنت بزنی و نصبش کنی ... وقتی نصبش کنی و مراحل ثبت نام انجام بدی .. وقتی آدرس دادی و کارت بانکی به اسم خودت به دستت رسید تو همون اپلکشین میتونی بری و فعالش کنی ... راحت میتونی از رمز پویا هم استفاده کنی