2777
2789

دختر منم دو سه هفته س اینجوریه

یه سری شکمش کار نمیکرد

یه خرده هم واسه دندوناش بی تابه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شايد داره دندون درمياره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

پسر منم دوسالشه.. تا یچیزی میخاد بهش نمیدم جیغ میزنه... نق نق هاشم تبدیل ب جیغ کشیدن شده   

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
یعنی همش جیغ میزنه

اره

دیشب کچلم کرد

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
دندون نیشش از بالا توپیله است یعنی بخاطر اون جیغ جیغوشده 

به احتمال زياد،،، گوشت گوسفند كباب كن( چنجه) بده دستش، بكشه به لثه هاش،،، از يكي هم شنيدم پيازچه خوبه، باعث ميشه دندون سريع بزنه بيرون، ميكشه به لثه اش، پوست رو لثه رو نازك ميكنه تا دندونش راحتتر بياد بيرون

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ای وای چه سخته مقاومت کن بهش نده بزار از سرش بیفته 

اره.مثلا الان شیشه روغن میخواست. یا پوست تخمه ژاپنی ... یا کارت بانکیم...  

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی