2777
2789

تماشای طولانی مدت تی وی باعث بد اخلاقی و بد خوابیدن بچه ها میشه مخصوصا اونایی که مناسب سنشون نیست و خیلی تصاویر سریع حرکت میکنن 

اگر با من نبودش هیچ میلی**چرا ظرف مرا بشکسته لیلی

[QUOTE=56640684]به احتمال زياد،،، گوشت گوسفند كباب كن( چنجه) بده دستش، بكشه به لثه هاش،،، از يكي هم شنيدم پيازچه خوب ...[/QUOTEباشه عزیزم حتما این کارو میکنم انشالله بهتر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره.مثلا الان شیشه روغن میخواست. یا پوست تخمه ژاپنی ... یا کارت بانکیم...    

خب بچه شما الان اقتضا سنشه باهاش لج نکنین به خواسته های غیر منطقیشم گوش ندین حواسشو پرت کنین تا این بحران روپشت سر بزاره وجیغ روش نمونه

خب بچه شما الان اقتضا سنشه باهاش لج نکنین به خواسته های غیر منطقیشم گوش ندین حواسشو پرت کنین تا این ...

چشمممممممم   

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

سلام 

منم دخترم همین حدود سنش بود یکهفته تمام گریه و بیتابی و جیغ میزد 

آخر دیگه کم آوردم بردمش دکتر 

گفت کلسیم بدنش کمه 

دکتر بهش هم شربت کلسیم داد هم آمپول d3 

گفت کلسیم بچه که کم بشه بدنش شروع به گز گز میکنه و اذیتش میکنه و باعث بی تابی بچه میشه

ای وای چرا

دوشبِ اینجوری شد.از سر شب شروع میکنه به لج کردن و گریه کردن.

دیشب بدتررررررر بود تا امروز عصر مدام گریه و لج میکرد.   میخواستم آماده شم ببرمش دکتر که همون موقع خوابید...از دیشب شیر نخورده بود سینه‌م داشت میترکید از درد...الانم خودم تب دارم..با اینکه شیر دوشیدم بازم سفت و دردناکه

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋