2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 48 پست
بخدا چند ساله ازدواج کردم پدرم درومده انقد جواب رفتارای زشت زن داداشمو دادم

اشتباه میکنی

بهش بگو که اخلاقش چطوریه...

امان از دسته زن داداشایه خودخواه که فکر میکنن دره آسمون واشده و اینا تلپی افتادن پایین

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

دلم نمیاد داداشمو رد کنم...عاشق برادر زاده هامم🥲

همین برادرزاده ها اخرش طرفه مادرشونن چندساله دیگه همونا هم مثله مادرشون میشن اصلا نمیگن عممون مارو دوس داشت خیلی..

دیدم که میگما تجربشا داشتم

منم از این زن داداشایه عتیقه داشتم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه میکنیبهش بگو که اخلاقش چطوریه...امان از دسته زن داداشایه خودخواه که فکر میکنن دره آسمون واشده ...

بهش گفته بودم که این خانم بعد از ۲۵ سال ازدواج با برادرم همیشه نسبت به ما بی احترامی کرده ولی بازم بنده خدا بعد مدتی فراموش میکنه و چون ما دوست و رفیق کم داریم یه زمان پیش بیاد حوصله ش سر بره میگه بریم.فرقیم نمیکنه خونه خواهرم باشه برادرم باشه یا مادرم اینا...حالا دیگه فهمیده امیدوارم دوباره این رفتارارو یادش نره