2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 48 پست
به داداشت زنگ بزن به بهونه ی احوال پرسی بگو خواستیم بیایم سر بزنیم فلانی پیچوند

یه سری سال اول ازدواجم زن داداشم بازم برا عید خواستم بعد شام برم پیچوند به داداشم گفتم طوری پرش کرد که داداشم منو دید پشتشو کرد بهم منم تا خونه بغض توی گلوم بود و گریه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خانواده منو دوست داره همش میگی سز بزنیم آبجیت.بریم پیش مامانت اینا...بریم پیش داداشت اینا

آهان 

پس کلا رفت و آمد رو دوست داره 

خیلی سربسته بگو زن‌داداشم رفت و آمد رو دوست نداره

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

چرا خودتو اذیت می‌کنی و اصلا اصرار همسرتون درک نمیکنم ی کلمه بگو خانواده ی ما جوری نیستم بی دعوت بری ...

واقعا اذیت میشم از اصرارش...حوصله ش سر میره هی میگه بریم فلانیو ببینیم...اگرم نرم میگه ضدحال میزنی

خانم جان بچه ش تصادف کرده بود خواستیم آدم حسابش کنیم بچه شو سر بزنیم...ولی یادمون رفت لیاقت نداره

خوب یادت بمونه لیاقت نداره 

بری ۴۰۰-۵۰۰ تومن کمپوت ببری محل تم نده 

بشین خونه ت با ظوهرت سریال ببین تخمه بشکن حال کن بری خدمت عتیقه که چی

بیکاریا کسی احترام نمیزاره برا چی میری خونش ،حالا هر کی میخواد باشه گور پدرش مهم کرامتته ،من اینکه ف ...

من خودم موافقم با قطع ارتباط...کلا ترجیح میدم هیچجا نرم هیشکیو نبینم

آهان پس کلا رفت و آمد رو دوست داره خیلی سربسته بگو زن‌داداشم رفت و آمد رو دوست نداره

خودش دیگه فهمید و بهش گفتم دیدی منو سنگ رو یخ میکنی همش اونم گفت این دیگه بار آخر بود

خوب یادت بمونه لیاقت نداره بری ۴۰۰-۵۰۰ تومن کمپوت ببری محل تم نده بشین خونه ت با ظوهرت سریال ببین تخ ...

عتیقه خانم سرطان که گرفت من شب تا صبح براش گریه میکردم و دعا میکردم...الان بهتر شده (خداروشکر)دیگه حتی جواب تلفن مونم نمیده