بچه ها زن داداش من کلا از زمانیکه ازدواج کردن سعی کرده نزاره ما بریم خونه ش.داستانس مفصله که نمیگنجه اینجا. قبل از ازدواج برام مهم نبود اما الان چون شوهرم دوست داره بریم خونه شون و اصرار میکنه اذیت میشم.از طرفیم نمیخوام به همسرم بگم که زن داداشم اینجوریه.مه عیدا فقط میریم خونه ش اونم نه برای شام یا نهار...منتها چند روز پیش بچه برادرم تصادف کرده بود شوهرم اصرار داشت بریم بهش سر بزنیم من هی بهانه آوردم نشد آخر مجبور شدم زنگ زدم و بعد از چندین بار تماس گرفتن بازم مثل قبل یه جورایی پیچوند...واقعا متنفرم از کاراش و آبرومو جلو همسرم میبره.همسرم ناراحت شد و گفت دیگه هیچوقت نمیگم بریم خونه شون...
به داداشت زنگ بزن به بهونه ی احوال پرسی بگو خواستیم بیایم سر بزنیم فلانی پیچوند
یه سری سال اول ازدواجم زن داداشم بازم برا عید خواستم بعد شام برم پیچوند به داداشم گفتم طوری پرش کرد که داداشم منو دید پشتشو کرد بهم منم تا خونه بغض توی گلوم بود و گریه کردم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.