2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فقط یک هفته اولش سختم بود

بعدش کاملا اوکی بود 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یک هفته نقاحتش سخته بعدش خوبه دیگه 

مسواک بزن مسواک که کاری نداره سرت فقط پایین نگیر همینجوری سر بالا مسواک بزن بعد اب بکن داخل دهنت قرقره بکن لیوان بگیر زیر لبت خالیش بکن (سرت نیار پایین)

حموم هم نمیتونی بری ولی میتونی روی یک چهار پایه بشینی لباسهات کامل دربیار بشین روی چهار پایه سرت رو هم پایین نیار 

ینفر بگو بیاد اب بکنه داخل ظرف بریزه روی موهات و واست شامپو بزنه بعد هم همون‌جوری سرت بالا به بدنت هم آب بریزه و اینجوری حمام بکنی 

صورتت هم این مدت میسلار واتر بزن روی پد و بکش قسمت هایی که چسب و گچ بینیت نیست 

یک هفته نقاحتش سخته بعدش خوبه دیگه مسواک بزن مسواک که کاری نداره سرت فقط پایین نگیر همینجوری سر بالا ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت

واسه من گچ نداشت،اسپیلینت داشت

مامان دوتا گل پسر کوچولو🩵🩵