2777
2789
عنوان

وقتی دونفر وارد رابطه میشن

143 بازدید | 17 پست

اگر قراره میرن بیرون هر کی خودش پول بده (دنگی) 

پس وقتی ازدواج کردن هم مرد باید تو ظرف شستن و اشپزی کمک کنه🤷‍♀️😂

داریم به سمت فرهنگ غربی میریم نه؟ 🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دنگ میدید؟؟؟ من تاحالا از نزدیک ندیدم چنین چیزی ، اما اگه توی مخارج همه چی اروپاییه ، پس توی بقیه ی مباحث هم باید اروپایی باشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
بنظرم قبلا همچین چیزا مهم نبود الان خیلی سطحی نگر شدن

من وقتی میام اینستا میگم خدایا من چق بد هیکلم زشتم تا تهرانم رفتم و انگار ی سرو گردن از بقیه بالاترم زیبا ترم 

همش از خیانت میگن بعد وقتی مردای خانوادمو میبینم کیف میکنم

همش از بی بندو باری میگن انقه ادم با چادر میبینم بدون چادر نیست 

اسی مامان بابا من هر دو شاغلن البته الان هر دو بازنشسته هستن 

بابام کاملا آشپزی بلده 

ظرف شستن 

اتو کردن 

جارو کردن 

با وجود اینکه  مامانم  کار های خونه رو بیشتر انجام میده ولی بابامم کاملا وقتایی که مامانم خسته باشه یا نتونه بابام کار های خونه رو می‌کنه 

درستشم همینه وقتی زن و مرد هر دو شاغلن، مرد باید تو کارای خونه همکاری کنه وگرنه زن فرسوده میشه 

راستی بابام در آستانه شصت سالگیه مامانمم پنجاه

من وقتی میام اینستا میگم خدایا من چق بد هیکلم زشتم تا تهرانم رفتم و انگار ی سرو گردن از بقیه بالاترم ...

بله درسته

ولی چادر سر نکردن به معنای بی بندو بار بودن نیست🙌این افکار برای پنجاه سال پیشه

اسی مامان بابا من هر دو شاغلن البته الان هر دو بازنشسته هستن بابام کاملا آشپزی بلده ظرف شستن اتو کرد ...

همینطوری درسته.. اگر قراره خانما هزینه خودشو بده پس اقایون هم باید تو کار های خونه کمک کنن

ولی متاسفانه اکثرا در جامعه ما فقط چیزایی رو از فرهنگ غرب قبول میکنن که فقط به نفع اقایونه

همینطوری درسته.. اگر قراره خانما هزینه خودشو بده پس اقایون هم باید تو کار های خونه کمک کننولی متاسفا ...

دقیقاااا 

مردگرایی در ایران موج میزنه

جالبه الان مرداد دنبال خانوم شاغل هستن

بعد انتظار دارن کار خونه هم انجام بده 

تازه می‌خوام زن همیشه شاداب باشه