2777
2789

اصلاحیه پارسال اومد و این بند حذف شده یعنی مشکلی نیست با لیسانس آزمون بدی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهههه جدی.؟ پس الان باید برم هم و یازدهم و دوازدهم رو ترمیم معدل بزنم؟

من از یکی از مشاورها پرسیدم گفت مشکلی نیست ...بقیه اش رو در جریان نیستم چون کنکوری نیستم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

من از یکی از مشاورها پرسیدم گفت مشکلی نیست ...بقیه اش رو در جریان نیستم چون کنکوری نیستم

بنظرتون الان ۲۳ سالمه دیر نیست؟ چون ۲۷ فارغ التحصیل میشم .... خیلی دیره

اگه کسی معلمه اینجا یکم از تجربه های اولین روزاش بگه. من تازه قبول شدم و قراره از سه شنبه برم سرکلاس

به سلامتی

حس خوبتو میفهمم

اقتدار داشته باش 

در کنارش به قوانینی که میزاری پایبند باش

البته بستگی به پایه هم داره

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
بنظرتون الان ۲۳ سالمه دیر نیست؟ چون ۲۷ فارغ التحصیل میشم .... خیلی دیره

همسنیم ... دخترخاله من قبول شد ماهی هفت میلیون میگیره ... بقیه اش دست دانشگاه هست تا فارغ از تحصیل بشه ... 

ولی من ترجیهم همین استخدامی هست 

شما زیاد خونده بودین ؟ در چه حدی براش خونده بودین ؟

بله من از آبان پارسال شروع کردم. ماه های اخر با وجود اینکه مشکل معده داشتم ودرس خوندن برام سم بود بازم میخوندم با درد🥲

🔥I ain't waitin and wishin...oh i got that ambition🔥