2777
2789
بله من از آبان پارسال شروع کردم. ماه های اخر با وجود اینکه مشکل معده داشتم ودرس خوندن برام سم بود با ...

همه درس ها رو خوندی واسه آزمون ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

همسنیم ... دخترخاله من قبول شد ماهی هفت میلیون میگیره ... بقیه اش دست دانشگاه هست تا فارغ از تحصیل ب ...

رشته من رو نمیگیره استخدامی باید از اول کنکور بدم برا فرهنگیان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته من رو نمیگیره استخدامی باید از اول کنکور بدم برا فرهنگیان

الان فارغ از تحصیل منظورت فرهنگیان بود یا دانشگاهی که الان درس میخونی ؟ 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دانشگاهی که درس میخونم

خب میتونی کنکور بدی 

امسال که فرهنگیان هست ... وقتی شرکت کردی و قبول شدی از دانشگاهت انصراف بدی ...

خب میتونی کنکور بدی امسال که فرهنگیان هست ... وقتی شرکت کردی و قبول شدی از دانشگاهت انصراف بدی ...

آخه  اول تیر فارغ التحصیل میشم تا اونموقع جوابای کنکور که نمیاد... 

آخه اول تیر فارغ التحصیل میشم تا اونموقع جوابای کنکور که نمیاد...

بازم نفهمیدم میگی ۲۷ سالت که بشه فارغ التحصیل میشی ... آخر نفهمیدم مشکلت چیه