2777
2789
عنوان

تا حالا سایت دیوار چیزی فروختین؟

8240 بازدید | 35 پست

تا حالا چیزی فروختین بعدا دردسر بشه واستون؟یخچال فریززو عوض کردیم قبلیو اگهی کردیم۷۰۰ برای فروش که به اون خریدار۲۰۰ تخفیف دادیم بخاطر اینکه لاستیکش باید تعویض میشد و حمل و نقل و خلاصه اگه خواستن سرویسی کنند ۲۰۰ تخفیف داده باشیم حالا اس ام اس داده که۳۰۰ هزینش میشه اینجوری واسه ما گرون میفته!یا نمیدونم اب فریزرش یخ نبسته از دیشب در صورتی سالم بوده ما تا چند روز پیش استفاده میکردیم حالا به من بگین چه برخوردی کنم؟جواب یدم اگه زنگ زد یا نه؟من تا حالا چیزی نفروخته بودم خلاصه دردسری امیدوارم نشه واسمون هی بخواد زنگ بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زياد كاملا بي دردسر كالسكه دخترم در عرض نيم ساعت فروش رفت تازه خريدار اول پولو كارت به كارت كر ...

آخی...من هنوز دلم نیومده سرویس پسرمو بفروشم تخت پارک و کالسکه..صندلی ماشین کریر...ساک ..آغوشی دیگه این مساله هم پیش اومد جرات نمیکنم اگهی کنم اونارو

آخی...من هنوز دلم نیومده سرویس پسرمو بفروشم تخت پارک و کالسکه..صندلی ماشین کریر...ساک ..آغوشی دیگه ا ...

اخه وقتي استفاده اي نداره ميخوايم چيكار؟

من مطمئن بودم بچه دوم نميخوام همه رو رد كردم رفت

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

اره منم کلی کتاب و فوتبال دستی فروختم..بعدم بلاکشون میکنم😃😃

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
اخه وقتي استفاده اي نداره ميخوايم چيكار؟ من مطمئن بودم بچه دوم نميخوام همه رو رد كردم رفت

آره کار خوبیه ولی اون خریدار هی بخواد پیام بده زنگ بزنه پشیمون میشی کلا