2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر وقت میرم مشهد پیش اقای توکلی خرید می‌کنم 

همه محصولات‌شون اصله و برا همه خرید می‌کنم انقدر که طرفدار داره

ادویه و انواع چای و نبات و زعفران داره.

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

بازار رضا نری خرید گرون فروشن 

اینو همه میگن 

برای لباس یه سر برو بازار ۱۷ شهریور کلی پاساژ هستن از لباس بزرگسال تا بچگونه خیلی قیمت مناسب دارن ما چند سال پیش مدتم میرفتیم عالی بود اگه نزدیک بازار رضا هستی یعنی خ امان رضا ساکنی از وسط بازار رضا رد شوتهش میرسی به یه فلکه و خیابون خیلی بزرگ روبه رو اون سر خیابون میشه  بازار۱۷ شهریور  کلی پاساژ کنار هم هر کدوم دو سه طبقه و شلوغن  همه چی هم دارن 

برای مانتو بازار طلاب تو خیابون ایثار برو ما با بی آرتی میرفتیم 

تازه بازار فردوسی ۱ و ۲ هم تو مسیرشه اونم بدا مانتو و لباس و کیف و کفش خوبه 

جدیدن هم راهنمایی رو شنیدم اینجا  میگن برا مانتو خوبه ولی هنوز نرفتم 

برا برآورده شدن حاجات هم برو بشین روبه روی صحن طلا طوری که صحن طلا و گنبد طلا و پنجره فولاد رو همزمان ببینی قشنگ اون سر حیاط زیر طلاق بشینی این سه تا رو باهم میبینی با دل شکسته دعا کنی دعات مستجاب و گره ها باز میشه 

طبق تجربه خودم و دو شب پیش هم یکی از نی نی سایتیا گفت بشینین اونجا و دعا کنید رو به سه نگاه کنید چون طوری ساخته شده که پشت خشت‌ها حرز الهی هست و طلسمها رو باطل میکنه