2777
2789

خیلی حرف دیگران روم تاثیر میذاره 

اعتماد به نفسم تو کارم وابسته به حرف دیگران البته نه هر کسی ها ادمی که فکر کنم متخصصه مثلا صابکار یا استاد دانشگاه یا یک روانشناس یا یک فرد با تجربه .

اگه یهم بگن تو هیچی نمیشی فکر میکنم واقعا هیچی نمیشم و هر چه قدرم خوب باشم دیگه بیخیاله اون کار میشم ، بعد یه فرد متخصص دیگه تو اون زمینه بهم میگه تو خیلییی کارت خوب و حرفه ایه ، حتی از اون ادمی که این حرفو بهت زده بهتر اینکارو انجام میدی ، اون ترسیده رو دستش بلند شی خواسته تخریبت کنه ولی من معتقدم هر کی روزی خودشو داره تو حتی اگه رو دست من بلند بشی من ناراحت نمیشم و افتخار میکنم که کمکت کنم موفق بشی .

بعد من دوباره انگیزه میگیرم .

ولی واقعا چرا اینقدر حرف دیگران میتونه رو زندگیم تاثیر بذاره ، من ادم احساسی هستم و اگه یکی بگه خوبم فکر میکنم واقعا خوبم و اگه یکی بگه بدم فکر میکنم واقعا بدم و استعداد ندارم و هیچ راهی واسه پیشرفت وجود نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی مثل من بوده

منم خیلییی ضعیف و وابسته ام 

دارم روی خودم کار میکنم 

سخته تغییر تو سن بالا

الویت خودم هستم😉🍓احترام به خودم الویتم هست🕊🪴احترام و توجه به خودم را بر همه چیز مقدر میشمارم🌧🪴

طرحواره نقص و شرم داری راجبش مطالعه کنکتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید

ععع اسمشو شنیدم ولی نمیدونستم که دارم مرسی که منو مطلع کردی حتما راجبش  و نحوه ی درمانش بیشتر مطالعه میکنم

مرسی 😥😘

ویسش دارم اگر پیدا نکردی بگو بفرستم تلگرام

راستی من مهرطلبم بودم اونو درمان کردم دنبال تایید از بیرون بودم 

اونارو هم کتاب و ویس دارم خواستی عزیزم 🫀

الویت خودم هستم😉🍓احترام به خودم الویتم هست🕊🪴احترام و توجه به خودم را بر همه چیز مقدر میشمارم🌧🪴